.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Обичам я адски .. бест фр

хора плс кажете кфо да парвя .. значи .. най-добрата ми прителка от извесно време насам се държи малко/мн гадно/ и не разбирам защо .. един ден " ейй мн те обичам '' а на другия след всяка моя дума злобно заяждане .. и сега е с едно друго момиче и по цял ден е с нея.. миналата седмица поговорих с бфр-ката ми и тя каза,че ми се дразни ,но се изяснихме и вс се оправи .. до днес.. когато се държеше суп гадно.. търся причината в себе си .. търся какво да променя ,но май вината не е само в мен НЗ.. всеки ден аз се държа с нея еднакфо .. нито се заяждам нито .. нищо .. но тя един ден е с мен друг не .. един ден ми се троска друг не ..
    кажете какво да правя.. да говоря ли с нея или да изчакам още малко ?? нз какво да парвя защото наистина ми е най-ценния човек и я обичам адски и не мога без неяя .. ОБОЖАВАМ Я ..и така ми е адски гадно и се побърквам , но не мога да разбера какво става.. Sad
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Може вече да си й омръзнала, да няма какво да си говори с теб и за това излиза повече с други... Ама пък защо се заяжда? И аз не знам ... Можеме само да гадаеме ... Поговори с нея!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

дам.. възможно е.. но как един ден се държи супер яко ,а на другия ........ казвали са ми,че не само с мен така .. но нз... 10х мн

Ами не знам, и на мен това ми звучи странно. Възможно ли е да те използва? А може и да е от пубертета ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    sofiq o.k
    ПО ХУБАВО ГОВОРИ С НЕЯ ТАКА СЕ РЕ6АВАТ ПРОБЛЕМИТЕ
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Sigurno si i omruznala ! Za tva se opitva da ti bie shuta bez da si napravila nishto . Az naprimer prekratih vzaimootnosheniqta si s moqta "nai-dobra" priqtelka . Poslednite dni se durjah super gadno s neq imenno , zashtoto mi e omruznala ! Ne i obrushtai vnimanie puk moje i da useti lipstata ti , osven ako priqtelstvoto vi ne se e iz4erpalo okon4atelno !

Град
    in your sweet dreams
    "всеки ден аз се държа с нея еднакФо" си казва всичко
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

нее нямах предвид съвсем еднакво ами смисъл че не се заяждам и не я обиждам

амми снощи тя ми писа смс и ми се извини ии..май вече е Ок..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ахахахаха а моита най дура приятелка ме отбягва ... все пойче осъзнавам колко е тъпа маина ...чесно ви каам ... супер тъпа егойстична ...подмълвна ... няям думи и най вече тъпа .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ахахахаха а моита най дура приятелка ме отбягва ... все пойче осъзнавам колко е тъпа маина ...чесно ви каам ... супер тъпа егойстична ...подмълвна ... няям думи и най вече тъпа .. !
    Ми то и на мен бфр-ката понякога ми омръзва. Малко ме дразни,все едни и същи теми са й в главата. Все едни и същи момчета и все се дразни с някакво др момиче. Абе малко дечко си пада. Но нали трябва да сме толеранти една към друга. Сиг и аз понякога й омръзвам. Нз аз по принцип съм такъв характер. Често ми се случва да ми се иска никой да нмз,просто да седя и да гледам в една точка или да слушам музика и това ме успокоява. А тя все ми диша във врата,това ме дразни и понякога се озъбвам,може и случая на автора да е същия. Мн любов не е на хубаво. Все пак да си имаме личното пространство.

..

oooooo dobs kfo staa.....emi ako ne me poznava6 6te razbere6 6ot za 4ovek sum + tfa kloi sa tiq hora koito ne haresvat momi4eto koeto vs iskat da razkarat nali ti se vode6e priqtelka i po podpisi LOF MIMS PAMI I t.n a sq nikoi ne q haresva........nqmama dumi

еми да и още ми е фр ... но наистина мн хора и се дразнят

a koe e tfa momi4e ako moga da znam i za6ot misli6,4e ne si mi BFR ??????? (cry)

Re: Обичам я адски .. бест фр

Цитирай Първоначално написано от bibiqna_fut
    хора плс кажете кфо да парвя .. значи .. най-добрата ми прителка от извесно време насам се държи малко/мн гадно/ и не разбирам защо .. един ден " ейй мн те обичам '' а на другия след всяка моя дума злобно заяждане .. и сега е с едно друго момиче и по цял ден е с нея.. миналата седмица поговорих с бфр-ката ми и тя каза,че ми се дразни ,но се изяснихме и вс се оправи .. до днес.. когато се държеше суп гадно.. търся причината в себе си .. търся какво да променя ,но май вината не е само в мен НЗ.. всеки ден аз се държа с нея еднакфо .. нито се заяждам нито .. нищо .. но тя един ден е с мен друг не .. един ден ми се троска друг не ..
    кажете какво да правя.. да говоря ли с нея или да изчакам още малко ?? нз какво да парвя защото наистина ми е най-ценния човек и я обичам адски и не мога без неяя .. ОБОЖАВАМ Я ..и така ми е адски гадно и се побърквам , но не мога да разбера какво става.. Sad
    4esto horata si omrazvat i pri men e taka s moita priqtelka zaqjdam se s neq ne q tarpq no prosto mi pisva znam 4e zvu4i gadno no kakto kazah horata 4estro si omrazvat zatova izvestno vreme po ok ne se vijdatite primerno pi6ete si v skype no ako prodaljavate 4estno da se vijdate pak prekaleno 6te se izdraznite edna ot druga

Вашата история става малко любовна... Интриги, "аз не те обичам", "ти не ме обичаш"... все едно гаджета. Иначе приятелката ти не струва... според мен.

Явно такъв и е характера. Ти си и фр, ти трябва да знаеш все пак... Ама се държи гадно
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от bibiqna_fut
    мдам.. и тфа може да е .. макар ,чее не и "дишам във врата" нито постоянно и обяснявам колко мн я обичам.. даже рядко и казвам ..
    и напоследък се сближи с едно момиче,което ВСИЧКИТЕ ни общи по-близки приятели не харесват .. и всички искат да я разкарат от компанията ..
    Държа да отбележа че аз съм момичето което ' ВСИЧКИ' мразят и тн! И да ви кажа днеска питах всички от компанийката ни и никои ама никои освен един човек съвсем малко не ми се дразни! Хубаво може др хора от даск да не ме харесват ама те не са от компанията ... сори ма е така! Чесно доби незнам какво ти сава?!?! От къде го измисли това ...направо не мога да повярвам!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    of da ti kaja i motia "best fr" do sabuta bqhme super tq mi vika nz ko sha praq bez teb i izvednaj cqla sedmiac v daskalo ne mi govori nit edno zdr nishto vikam i dnes za ko teise darja i tq mi tei mi e po dobre vika az sam s teq ve4e i taka napro me zaeba apf nqmam dumi iskam i az da imam vednaj fr s koqto da sme dobre a sega na si4koto otgore izliza s momi4eto koeto znae 4e ne go tarpq lapeshki rabuti i shti kaja sled vreme 6te oceni kfo e imala spx {} (: ne se promenqi za 4ovek koito ne te ocenqva takava ima mn drugo priqteli taka 4e {}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

мхмм.. и все пак се надявам в ншия случей да не е така..10х мн кукличка

ей тен кю хорЪ

Град
    София
    да видим дали съм разбрала :bibiqna_fut е едната приятелка,miss_ludataa е няква обща позната на всички замесени ,а -IcE-pRiNcesS- е тая дет се е намесила в приятелството на bibiqna_fut?а са ако се намери и въпросната най-добра приятелка грешка няма да има

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    да видим дали съм разбрала :bibiqna_fut е едната приятелка,miss_ludataa е няква обща позната на всички замесени ,а -IcE-pRiNcesS- е тая дет се е намесила в приятелството на bibiqna_fut?а са ако се намери и въпросната най-добра приятелка грешка няма да има
    МИ да ти кажа си много близо : bibiqna_fut е едната приятелка,miss_ludataa е най-добрата приятелка , аз съм тази дет УЖ се е намесила в фр-ството им!

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Ако ти е истинска бфр няма да се държи така.
    Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си