- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обичам я адски .. бест фр
хора плс кажете кфо да парвя .. значи .. най-добрата ми прителка от извесно време насам се държи малко/мн гадно/ и не разбирам защо .. един ден " ейй мн те обичам '' а на другия след всяка моя дума злобно заяждане .. и сега е с едно друго момиче и по цял ден е с нея.. миналата седмица поговорих с бфр-ката ми и тя каза,че ми се дразни ,но се изяснихме и вс се оправи .. до днес.. когато се държеше суп гадно.. търся причината в себе си .. търся какво да променя ,но май вината не е само в мен НЗ.. всеки ден аз се държа с нея еднакфо .. нито се заяждам нито .. нищо .. но тя един ден е с мен друг не .. един ден ми се троска друг не ..
кажете какво да правя.. да говоря ли с нея или да изчакам още малко ?? нз какво да парвя защото наистина ми е най-ценния човек и я обичам адски и не мога без неяя .. ОБОЖАВАМ Я ..и така ми е адски гадно и се побърквам , но не мога да разбера какво става.. Sad
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Може вече да си й омръзнала, да няма какво да си говори с теб и за това излиза повече с други... Ама пък защо се заяжда?И аз не знам ... Можеме само да гадаеме ... Поговори с нея!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
дам.. възможно е.. но как един ден се държи супер яко ,а на другия ........ казвали са ми,че не само с мен така .. но нз... 10х мн![]()
Ами не знам, и на мен това ми звучи странно. Възможно ли е да те използва? А може и да е от пубертета ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ПО ХУБАВО ГОВОРИ С НЕЯ ТАКА СЕ РЕ6АВАТ ПРОБЛЕМИТЕ![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Sigurno si i omruznala ! Za tva se opitva da ti bie shuta bez da si napravila nishto . Az naprimer prekratih vzaimootnosheniqta si s moqta "nai-dobra" priqtelka . Poslednite dni se durjah super gadno s neq imenno , zashtoto mi e omruznala ! Ne i obrushtai vnimanie puk moje i da useti lipstata ti , osven ako priqtelstvoto vi ne se e iz4erpalo okon4atelno !![]()
нее нямах предвид съвсем еднакво ами смисъл че не се заяждам и не я обиждам![]()
амми снощи тя ми писа смс и ми се извини ии..май вече е Ок..
ахахахаха а моита най дура приятелка ме отбягва ... все пойче осъзнавам колко е тъпа маина ...чесно ви каам ... супер тъпа егойстична ...подмълвна ... няям думи и най вече тъпа .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми то и на мен бфр-ката понякога ми омръзва. Малко ме дразни,все едни и същи теми са й в главата. Все едни и същи момчета и все се дразни с някакво др момиче. Абе малко дечко си пада. Но нали трябва да сме толеранти една към друга. Сиг и аз понякога й омръзвам. Нз аз по принцип съм такъв характер. Често ми се случва да ми се иска никой да нмз,просто да седя и да гледам в една точка или да слушам музика и това ме успокоява. А тя все ми диша във врата,това ме дразни и понякога се озъбвам,може и случая на автора да е същия. Мн любов не е на хубаво. Все пак да си имаме личното пространство.Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
![]()
![]()
oooooo dobs kfo staa.....emi ako ne me poznava6 6te razbere6 6ot za 4ovek sum + tfa kloi sa tiq hora koito ne haresvat momi4eto koeto vs iskat da razkarat nali ti se vode6e priqtelka i po podpisi LOF MIMS PAMI I t.n a sq nikoi ne q haresva........nqmama dumi
![]()
еми да и още ми е фр ...но наистина мн хора и се дразнят
![]()
a koe e tfa momi4e ako moga da znam i za6ot misli6,4e ne si mi BFR ???????(cry)
4esto horata si omrazvat i pri men e taka s moita priqtelka zaqjdam se s neq ne q tarpq no prosto mi pisva znam 4e zvu4i gadno no kakto kazah horata 4estro si omrazvat zatova izvestno vreme po ok ne se vijdatite primerno pi6ete si v skype no ako prodaljavate 4estno da se vijdate pak prekaleno 6te se izdraznite edna ot drugaПървоначално написано от bibiqna_fut
![]()
![]()
Вашата история става малко любовна... Интриги, "аз не те обичам", "ти не ме обичаш"... все едно гаджета. Иначе приятелката ти не струва... според мен.
Явно такъв и е характера. Ти си и фр, ти трябва да знаеш все пак... Ама се държи гадно![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Държа да отбележа че аз съм момичето което ' ВСИЧКИ' мразят и тн! И да ви кажа днеска питах всички от компанийката ни и никои ама никои освен един човек съвсем малко не ми се дразни!Първоначално написано от bibiqna_fut
Хубаво може др хора от даск да не ме харесват ама те не са от компанията ... сори ма е така! Чесно доби незнам какво ти сава?!?! От къде го измисли това ...направо не мога да повярвам!
of da ti kaja i motia "best fr" do sabuta bqhme super tq mi vika nz ko sha praq bez teb i izvednaj cqla sedmiac v daskalo ne mi govori nit edno zdr nishto vikam i dnes za ko teise darja i tq mi tei mi e po dobre vika az sam s teq ve4e i taka napro me zaeba apf nqmam dumi iskam i az da imam vednaj fr s koqto da sme dobre a sega na si4koto otgore izliza s momi4eto koeto znae 4e ne go tarpq lapeshki rabuti i shti kaja sled vreme 6te oceni kfo e imala spx {} (: ne se promenqi za 4ovek koito ne te ocenqva takava ima mn drugo priqteli taka 4e {}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
мхмм.. и все пак се надявам в ншия случей да не е така..10х мн кукличка
![]()
ей тен кю хорЪ![]()
...... NO COMMENT
да видим дали съм разбрала :bibiqna_fut е едната приятелка,miss_ludataa е няква обща позната на всички замесени ,а -IcE-pRiNcesS- е тая дет се е намесила в приятелството на bibiqna_fut?а са ако се намери и въпросната най-добра приятелка грешка няма да има![]()
МИ да ти кажа си много близо : bibiqna_fut е едната приятелка,miss_ludataa е най-добрата приятелка , аз съм тази дет УЖ се е намесила в фр-ството им!Първоначално написано от find_m3
Ако ти е истинска бфр няма да се държи така.
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.