.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Но все пак ти си решаваш.
    Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.

Ice айде стига заяждала ние си се рзбрахме извън форума дет токо ти вади очите нали аре спокс малко
    лфалллллл
    Христос Возкресе мили хора
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Еми седнете и поговорете де!!! Ккакво да чакаш? Да се влошат нещата?

Абе, мацки, на колко сте години?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

на съвсем малко .. и си ни личи де аз на 13

Странно.Аз и мойта фр сме заедно от мн време,вс ден си простееме..не е кой знае колко различно.Но не сме си омръзнали.Е,излиза с други момичета,но все пак и тя си има живот,и аз.Изчакай,не говори с нея,може да се усети.Ако не,чао.

гоовори с нея де .. знаеш ли сега как давам сичко за да видя моята наи добра фр..... не съм я виждала от толкова време че в момента ми се ще ако ще да преживяваме наи тъжните наи гадните моментите в които наи сме се карали пак да се видим да сме заедно ..

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Странно.Аз и мойта фр сме заедно от мн време,вс ден си простееме..не е кой знае колко различно.Но не сме си омръзнали.Е,излиза с други момичета,но все пак и тя си има живот,и аз.Изчакай,не говори с нея,може да се усети.Ако не,чао.
    че вие от колко време сте заедно че да не сте си омръзнали.. аз на моита съм и го казвала мн пъти както и тя на мен но сме заедно от супер мн време и до такава степен се познаваме че знаем кфо би направила всяка от нас в различна ситуация .. разбираме се без да си говорим .. хората си омръзват .. нормално е.... нз вие как не сте си омръзнали

емии то всъщност с най-добрия ти риятел да можеш и просто да си помлчиш .. знаеш 4е той ще те разбере и няма да те пита 1000 пъти кфо ти е .. просто ще си помълчите ..

а по темата .. ми ние се опрвихме с нея.. и сега съм най-щасливия човек на земята

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ами не знам, и на мен това ми звучи странно. Възможно ли е да те използва? А може и да е от пубертета ...
    Със сигурност е от това.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

що не говоеиш с нея ? може да стане нещо = ==

говоих говорих тр ви запозная бати мацката чесно

Цитирай Първоначално написано от bibiqna_fut
    ей тен кю хорЪ
    е тва ми ебава майката само...иначе,хубаво,че сте се оправили =)
    There's something about the way we fit
    There's something about this psycho trip
    There's something about the way we groove
    Something's got me and I just can't seem to choose

Историята ви е интересна,имам подобна ама без намеси ,както и тя не ми е най-добрата приятелка. Но пък когато си чатим се държим добре,а на живо сме си на групички ,не сме в една групичка и нищо не си казваме,в чата абсолютно всичко,и просто ми е чудно...

Zdraveite imam edna mn dobra fr naposleduk tq se durji ujasno s men postoqnno me otbqgva kogato i govorq tq se zaqjda s men pogovorih s neq a tq mi kaza che moje bi ne ezaradi men no tq kaza MOJE BI tova me plashi tq e s 2-godini pogolqma ot men i si misli za mn po razlichni neshta umut i e zavladqn ot cigari mom4eta i alkohol i nai veche ot kafeneta.Neiskam da q gubq mn si q obicham no nqkoi i e kazal che sum i govorila zad gurba koeto ne evqrno!! PLS SOS!!!!!!!

Mole otgovorete mi speshno e

Ами,незнам,ако не се интересува от теб ,каква приятелка е,попитала ли те е ,че си й говорила зад гърба,а защо вярва на другите..
    Според мен трябва бая да поговорите по този въпрос ако ти каже някакъв глупав отговор,зарежи я,имала съм такива пряителки,обичала съм ги адски много ,уважавала съм ги и никога не съм говорила зад гърба им,а те са ми забивали нож в гърба и са търсили причини да ми скофтят настроението и да ми предадат някаква вина,така ,че спокойно,чувствай се добре,ако е добра приятелка,ще се докаже,ако не,ти си знаеш.

blagodarq vi mnogo

Супер фен
    Град
    България
    Аз съм същия като приятелката ти!Наранявам ,заебавам и изоставям.Много се дразня с приятелите си винаги си го изкарвам на тях.(Не ги псувам никога нито пред тях нито зад гърба им) Но те вече свикнаха и така.

Казвал съм им: ,,Направих го един път ще го направя още веднъж!''
    и още нещо: ,,Никога не вярвайте във всичко което ви казвам ,защото лъжа по-често от колкото вие си мислите!''Ако броя лъжите в живота си ехеееееее !

Любимата ми песен е на Кали-Фалшива ,че мисля ,че има защо да ми е любима разказва се за мен самия!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

zdr pak sum az imam oshte edin problem ! moqta mnmnmn dobra fr si nameri priqtel (da se otochnq ne govorq za minalata a za edna druga) v nachaloto vruzkata im ne vurveshe no postepenno tq se opravi te mn se obichat tq e na moqta vuzrast no problema ne e v tova .Problema e che tq me zabravi vinagi izliza s nego men me zagurbva a kogato me vzeme s neq sum dlujna da q gledam kak se natiska s nego mn mi e nepriqtno kogato pogovorih s neq te mi kaza che ne e do sram no vse pak na men mi e mnmn neobobno . ta si mislq kakvo da napravq? tq me zagurbva a kato mi oburne vnimanie sum dlujna postoqnno da buda s neq i s neinq lubim

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от kemsity
    zdr pak sum az imam oshte edin problem ! moqta mnmnmn dobra fr si nameri priqtel (da se otochnq ne govorq za minalata a za edna druga) v nachaloto vruzkata im ne vurveshe no postepenno tq se opravi te mn se obichat tq e na moqta vuzrast no problema ne e v tova .Problema e che tq me zabravi vinagi izliza s nego men me zagurbva a kogato me vzeme s neq sum dlujna da q gledam kak se natiska s nego mn mi e nepriqtno kogato pogovorih s neq te mi kaza che ne e do sram no vse pak na men mi e mnmn neobobno . ta si mislq kakvo da napravq? tq me zagurbva a kato mi oburne vnimanie sum dlujna postoqnno da buda s neq i s neinq lubim
    При мен беше нещо такова!Еми на мен не ми беше приятно да излизъм със тях защото ми напомняха като се целуват и натискат ,че съм сам! Спрях да излизъм с тях и така. Ти ,ако искаш направи същото!
    УСПЕХ.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

LEle vse edno chuh svoq doskoroshen problem..TAka de ne beshe mnogo skoro,no e fakt ,che veche ne sme fr. SMisyl edva li e qko da go chuesh i az ne vqrvah,no stana.. PRosto qvno priqtelkata ti ve4e ima drugi interesi i ne i sa interesni va6ite ob6ti zanimaniq.. I taka dano da ne sym prava(no znam,4e sym) i vsi4ko da se opravi

Ами значи и ти си намери занимания и нещо като хоби,като не ти е приятно просто не ходи с тях,така или иначе пак ще сте си приятелки,естествено ,ако е истинско приятелството ви. [
    Пожелавам ти успех,и мн късмет.

blagodarq vi surdechno ako imam oshte nqkakuv problem s udovolstvie shte vi pisha :P

Не го разбирам това бфр! Кфо е тфа най-добър по малко добър?! Има истински приятели, не най-добри. Един приятел неможе да се обяви за бфр ако седите на един чин споделяте си това онова, говорите си подсказвате си в час и следващото междучасие си мислите само колко ви дразни въпросния бфр.. И щом ти е бест френд що се държи тъпо и се прави на интересна! Това ли мамка му са приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си