- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване над горната устна
Съжалямам, ако има такава тема. Въпросът е ясен. Имате ли такива проблеми и ако да какви продукти използвате ?![]()
Don't worry, be happy!
Аз ходех на лазерна епилация.
хаха мацка с мустаци мн е забавно хахаПървоначално написано от adizitk1
![]()
![]()
![]()
ами аз със самобрасна4ка
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
има такива лентички за зоната над горната устна питай в аптеката![]()
...
Епилации,бръсначки,кремове ,каквото искаш,само си махни мустака или ще станеш за смях...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
+1Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ами ако е момичеПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
конец![]()
по-привлекателни са когато са с мустачкиПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
we give it all.
Tuka kato che li za pruv put chuvate za tia neshta.Ami az polzvam pinsetka, tia lentichki neshto ne mi vduhvat doverie, no kakto si reshish. I da dobavq, che nqma mustakati geni (e, mn rqdko moge bi) , no vseki ima malko ili mn muhcheta i kogato se zabelqzvat, e po - dobre da se mahnat.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
abe pi4 ti me razbi.... на 13 си ..Първоначално написано от BallFace
![]()
![]()
аз мислех 4е си поне на 16/17![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
пусни си като на братя мангасарян...много са секси този тип мустачки (особено за момиче)
Ами козметичката ми ги махаПървоначално написано от bibi_bibi
Незнам точно какво прави,но резулатата е повече от перфектен.
![]()
Ами то всеки има там...само че на някои са още мъхчета на други са по-тъмни и на трети вече са си мустацино според мен за момичетата е добре лазерна епилация или кола маска,която се продава в козметиките и аптеките или на козметик...
Какво трудно има в махането на космите над горната устна ? на мен там най лесно ми се махат даже по брадичката по трудно...
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
AZ NQMAM TOZI PROBLEM,NO VNIMAVAI S KOLA-MASKATA 4E NA MN MOMI4ETA IM SE POLU4AVAT RANI QVNO TRQBVA DA E MN VNIMATELNA I NEJNA KOZMETI4KATA
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
E hubavo be... kato si mahate mustacite s kola maska posle dokato izrastnat za da si napravite otnovo kak hodite :O nali si lichi..... koftiiiii... nqkakvo proklqtie e za mackite koito gi imat... blah.
ххаа.. еми аз незнам да има жена която да няма мустак.. апък и точно затова е с кола маска.. защото космите докато излизат не се виждат тъка както обръснатите ..Първоначално написано от Bolt_f
Мечтите са безкрайни..