- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- висока сам 158 и сам 54 кг - много ли е ?
ами значи висока сам 158 и сам 54 кг много ли е според вас
7 точка от правилата
moderated by Coki
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
apff ti kolko si ??Първоначално написано от val_
.. Fаbриka за щаsTие..
Ох, не ви ли омъзна да пускате подобни теми.
"Аз съм еди колко си висока, тежа еди колко си...ммм дали пък не трябва да отслабна, или поне няколко килца, ама и паласките ми се очертват отстрани на кръсчето...."И е такива лигавщини...
Заставаш пред огледалото и оглеждаш внимателно тялото си за да прецениш кои части от него желаеш да подобриш.
Избираш подходящ хранителен режим/не говоря за диети, стил глад до прирадък/, балансирано меню, всичко това съчетаваш със спор или въобще някакво физическо натоварване.Ограничаваш тестените изделия и шоколада и така лека по лека, полагайки усилия ще достигнеш желаното тяло.
Щом си задавш въпроса-"много ли е?"-значи очевидно нещо не е наред, ами тогава промени го...
Аз примерно съм висока около 1.65 и варирам в килограми между-49 и 52.Не харесвам дадени части от тялото си и работя върху това да ги подобря, а не се допитвам до чуждото мнение след като моето е достатъчно убедително, че да ме потикне към това да полагам повече усилия.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Искаше мнение,дадох тиПървоначално написано от bonbon4e__f
![]()
Ахх да,наистина адски банална тема...Ако се харесваш и така не предприемай нищо...
А относно мен аз съм 168см 45-47 кг ама едва ли тва някой го засяга![]()
И според мен е много![]()
mii spored men sa MNOGO.....
az pak sam 1.20 visok i sam 94 kg ... mnogo li e![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Дооооста е споррд моят вкус... Свали най-малко 6 кила и ще си кифла :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и аз мисля че е МНОГО
Аз те обичам и за теб съм още дете,но знай че детската обич е най-чиста и тя с детето росте !!!
И аз съм съгласна с това,че темата е банална,но ще ти отговоря :P Има една формула с която според височината на даден човек се определя и нормалното за него тегло:
М=(P-100)- _P-150_
х
като М=маса,Р=височина и "х" за жени е 2,а за мъже е 4
Смятай ~~~>
![]()
![]()
![]()
![]()
B.T.W. "х" е точно под _P-150_![]()
Обичам Ви!
И аз мисля че е много.А иначе на колко си?
Ми аз съм 167 с съм 53 килограма и пак отслабвам ...
Ей от кога я търся тая формула.. ;д;Първоначално написано от aninceto
Тя формулата е вярна... ама дали ще се ловят момченцата на тая формула е друг въпрос
Щом пита за чуждо мнение, значе й пука. А щом и пука по-добре ние да кажем пред формулата :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз мен това е много аз съм 1 70 и съм 54 килограма колкото тебе, но то пак зависи де...може пък да имаш мускули, да си набита, да ти тежат костите незнам....
...
Мииии горе-долу си добре,ама ако не се харесваш може да смъкнеш 2-3 килца примерноАз съм 157 и тежа 4О кг
И всички ми казват,че съм фъстък
Ама тва не ми пречи
![]()
Listen To Your Heart!
охооо,аз съм колкото теб,ама съм 177см...Ще се отслабва май.Първоначално написано от bonbon4e__f
na men li4no mnoo mi haresva tqloto miПървоначално написано от O.o
imam 4udesna taliq i stegnat korem :P
.. Fаbриka за щаsTие..
при тези ръст и тегло малко стронно да имаш стегнат корем ама штом казвашПървоначално написано от bonbon4e__f
и е наистина доста
Ако се чувстваш добре не е много.
E за какво тогава ни задаваш този въпрос ???? Като си Имаш стегнат корем и чудесна талия какво те интересуват килограмите ??????Първоначално написано от bonbon4e__f
...
ХАХАХХАХАХХАХАХАха е нали питаш много ли са????Първоначално написано от bonbon4e__f
апфф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм