- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво стил4е на обли4ане имате
emo![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
май някой е изял доволно подметките. ТИК-ТАК !!!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
ГЯУРИ ТАКИВА ,ТРЯБВА ДА СЕ ОБЛИЧАТЕ В РАСО И ДА СЕ МОЛИТЕ ПО 5 ПЪТИ НА АЛЛАХ И ДА ПРЕПРОЧИТАТЕ БИБЛИЯТА
Мхм..с тая Библия.Първоначално написано от exploitedteen
What you give is what you get!
Обожавам момчетата с розови блузкиПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
Много са сладички.^^
Не, естествено..Първоначално написано от _Becko_
Отвратителни са.![]()
канис, неустоим както винаги![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Айде няма нуждаПървоначално написано от Domobran
![]()
Grumpy old madman
Цветно, шарено, широко... с всякакви джаджи![]()
Ми с тъмни дрехи ,по мен......... абе стилът ми на обличане е свързан най-вече с настроението ми.Имам много дрехи ...... тъмни,светли,шарени,разпус ати,по мен.........
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
И аз тай :PПървоначално написано от Manic_Panic
или изцяло в черно или с риза и отгоренещо много цветно
БуХахХПървоначално написано от Canis_Dirus
Диваци
Къде пак сте пили![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Емм моя стил е мн странен,обикновено се обличам в черно или на черепи, но когато съм на кеф нося шарени блузки. Хората мн често ме бъркат и казват, че съм се обличала като пънк или емо![]()
ЗзНАмМ дА иСкЪъЪм....МогЪъ Да иСкЪЪм......ИмЪъМ фСиЧкууУ кОеТуУ сИ пОиСкъЪМ....мОгЪъ... Да ИмъЪМ И ТеБб АкоО ИСкЪм...НнО сЪм ИнАтТ и Не ТЕ ИсКъЪМ..
Ми кецове, леко смъкнати широки дълги панталони и суитшърт с качулка. Но попринцип мн ми се ходи с чисто черно кимоно(само обито да е бяло) или с няква роба(бяла или черна)![]()
странно как стилът на 'смъкнатите,със широки дрехи,значки,кецове' е уникален и неповторим,а тези с прилепналите и къси дрехи са като клонинги![]()
Еми аз лично се обличам доста странно..смисъл нямам определен стил...и аз не знам..някаква си моя измишлотина![]()
...i don't like the troubles, but the truobles like me..