- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кажете НЕ на диетите!
Превод:Cynthia Potier was named dietetic technician of the year by St. Charles Hospital. She is pictured with the hospital's director of food and nutrition, Blaine Guillot
Синтиа Потие беше обявена за диетолог на годината от болницата Св. Чарлз. На снимката е тя с начаника на болницата за хранене Блейн Гилът.
Ето тези здрави, слаби и млади хора изготвят диетите, които следвате.
Желаете ли да бъдете като тях? Ако да - следвайте диетите, които четете в сайтове като rozali, tialoto, zdravoslovno и тн.
Grumpy old madman
хъ. добре казано. особено розали ме хвърля в музиката![]()
Lele su6toto 6tqh da kaja !Първоначално написано от Deus ex machina
![]()
![]()
![]()
никога не съм спазвала диета и нема и да спазвам харесвам си се такава кфато съм (може да съм 2-3 килца вповече ама не ми пука де)![]()
![]()
![]()
Сега, ако ви преровя постовете, ще се установи, че поне половината от вас са давали съвети, или са споделяли нещо за една, или друга диета в този форум.
Grumpy old madman
Ама , тва не значи , че сме използвали диети ! Това да споделим мнение , за диета , не значи , че непремено сме я изпробвали ! Давала съм съвети , ама не съм изпробвала нито една диета , по простата причина , че тялото ми е много хубаво !Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Тоест за да разбираш от здравословно хранене трябва да си 1.80 и да тежиш 50 кг?
Не виждам връзката.
аз също..Първоначално написано от f(x)
трябва ли хората които изготвят диети да са с перфектни тела....звучи невероятно но МОЖЕ БИ СЕ ХАРЕСВАТ ТАКА ... ?
thugs get lonely too...
В такъв случай, предполагам, ще се доверите на зъболекар с изгнили зъби, на банкер в прокъсани извехтели дрехи и на сляп шофьор на автобус?Първоначално написано от deville`f
Ало, дечица, хората на тази снимка са с над 35-40% мазнини. Инфаркт, диабет, сърдечно съдови заболявания, износване на ставите - тези хора са болни!
А ако със тази снимка ги рекламираха като треньори на маратонец?
харесвали се били.
Grumpy old madman
zavisi kakvo razbira6 pod dieta.I az ne smqtam za podhodq6ti nai-drasti4nite merki,no da mine6 na pove4e belta4ini i da sportuva6 sa6to e dieta,za6toto dumata ozna4ava "na4in na hranene" koito ot vseki ot nas trqbva da pritejava,a ne tapkane s 4ipsove i mazni bokluci
Абе квото и да си говорим,всеки от нас знае колко е готино събота вечер ,пред телевизора с гаджето да хапвате чипсче и да се гушкате![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
аз ям като прасе ,но не дебелея!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
+1 :PПървоначално написано от Ice_Queen_
Аз не виждам ниакакъв смисъл в диетите. Ок, сваляш но нека да не забравил после колко бързо ги качваш и си разваляш тялото - стрии,целулит. Безмислено е.
Това, че хората казват - спортувайте не е за да ни дразнят,а защото наистина има ефект!
A umniko polovinata super izvestni dietolozi sa s nadnormeno teglo .. kvo iskash da kajesh , che ne si razbirat ot rabotata li ?!?!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
назови ги поименно де. и да, при положение, че все повече хора са на диети и въпреки това процента на затлъстелите нараства - какъв извод да си направя?Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
И моля, да ми изброиш въпросните супер известни диетолози!
Grumpy old madman
Izvinqvai , no nai-qrkiq primer e D-r Emilova ... tq ne e s perfektnoto tqlo nali ?!
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
1. Др. Емилова не е известен диетолог.Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
2. Диетите на доктор Емилова са препис от дневните порциони на Бухенвалд.
Аз се чудя, как може да има такива тъпанари, дето да ходят при нея да ги държи гладни.
Grumpy old madman
Da no za bulgariq tq e edna ot nai-izvestnite ... ne znam dietolozite po sveta no sus sig ima takiva , koito sa s nadnormeno teglo , no sa dobri! off ne znam i za kakvo sporq s tebe .. temata ti e meko kazano tupa ...Първоначално написано от Canis_Dirus
Pp
Ами провери световноизвестните диетлози като Др. Джон Берарди (John Berardi) например как изглеждатПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
Grumpy old madman
Lele ujas ... toq poveche prlicha na fitnes instructor otkolkoto na dietolog... nqma da stupq pri takuv , ne che imam nujda de
![]()
![]()
Pp