- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- игра с девствената ми приятелка - опасност от забременяване?
Zna4i f4era sus priqtelkata mi go bqhme udarili ne6to na lubovna igra (samo po belio bqhme)! Tq e devstvena i po edno vreme 4lena mi be6e do sramnite i ustni , tq mi go izvadi i po4na da mi go turka nagolo v sramnite i ustni ! ta vuprosa mi e sledniq - vuzmojno li e ot predekulacionnata te4nost da e stanalo ne6to ... P.S - toi ne e vlizal v neq samo go turka ... A tq mi go bur6e6e postoqnno no vednuj ostana malko po nego i tq poneje neznae6e 4e ima ne6to produlji da go turka! MERSI
7 точка от правилата
moderated by Coki
Не мисля,че е станало нещо.Щом като члена ти не е проникнал в нея..няма смисъл да се шашкаш.![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Това е една от многото такива теми с различни случкиспокойно няма от какво да се притесняваш може да е станало нещо, ако си проникнал, но ти неси...
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Вие на колко години сте? Тя незнаела ,че има нещо?!?!?Ти изпразвал ли си се???Първоначално написано от dmntg
Mi mai nqma ot kakvo da se pritesnqvash ...
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Molq te izchakai predi da pravite sex i nauchi malko poveche za sexa purvo.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Разбира се ,че има опастност,защото ако си се изпразнил и след това тя се е пипала,живи сперматозоиди могат да попаднат във влагалището дори и без да си проникнал в нея
mmm ne sum suglasen s tebПървоначално написано от Sexy_girl_
vse pak tq hem e destvena hem ne e imalo pronikvane v slu4aq
nqma estestveno![]()