- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Трябва ми една песен, но не съм я потърсил!
Когато ви трябва някоя песен, преди да пуснете тема "Tursq edna pesen"
Първо проверете по Интернет Търсачките, като www.data.bg , www.b359.com , www.dada2.com , www.dirimp3.com , www.mp3.bol.bg и най-вече www.google.bg, ако не сте могли да я намерите в нито един от посочените сайтове е редно да пуснете тема, че ви трябва песен![]()
Just do it ...
Нали разбираш, че повечето ги мързи да пръднат, камоли да търсят някоя песен с 3 клика и 4 буквиАз викам направо самоубийствено
Също ме дразнят теми като "Моля ви се СПЕШНО е" все едно някой ще умре, ако не му намерят песента за 1 секунда![]()
Излях си душата и се извинявам на прочелите го
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Който не я е прочел да я прочете, че като гледам пак пускате теми с "Трябва ми една песен" и вътре песен на Преслава, това не е нормално.
Just do it ...
Ти като какъв се явяваш като хакерът-наставник на всички простосмъртни ламери ли? Модераторите си знаят много добре работата, не знам к'во се месиш? Не мисля, че това е начина да направиш впечатление на админа да те повиши.
Не той не се опитва да направи впечатление, а сигурно му е писнало от тъпи, неграмотни и мързеливи тийнове.Първоначално написано от Vladkoy
Първоначално написано от AnincetoSexy
Нито искам да съм повишен, нито нищо, просто пиша, защото пускате много тъпи теми ...Първоначално написано от Vladkoy
Just do it ...