- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва ли момичетата да си махат космите от ръцете
и моите.Първоначално написано от the_hottie
смятам,че ако са черни и гъсти,трябва да се премахнат
ако не са,е безсмислено
nEeEe
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
zavisi ako si obrasla kato djungla zadaljitelno trqbva , no ako sa rusi i ne se zabelqzva nqma smisal
az si gi maxam emi ddz sme6no mi e nqkva qka macka s kosmati r1ce![]()
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
Определено е въпрос на личен избор,аз си ги махам!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Пък аз все още не, но мисля май месец да почнаПървоначално написано от Memento mori!
![]()
според мен ако е някаква гора ще е добре да се махат ама ако са някакви рехави косъмчета няма смисъл
Аз моите съм решила в скоро време да ги махам. Епилатор изключвам. Пробвах да скубна няколко с пинсета и доста ме заболя. Та... за колата... топла или студена е по - добре? Или пък с лентички?
Само в случай,че са черни и грозни.Моите са савсем светли и не ми се налага да ги махам
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Май ще е по-добре топла...Първоначално написано от plamka
![]()
ako ne sa mn i ne sa mn tumni ne mislq 4e ima smisul! moite sa malko i ne gi pipam! poznavam momi4eta koito si gi mahat i ... mn gadno bode kato porasnat malko i sa stanali edni tvurdi![]()
Аз си ги махам,и там ми е най трудно да ги махам,боли ме повечко... Ама ддз ако нямате мн косми можете да не ги махате,аз лично толкова много мразя косми че си епилирам и корема (там някфи дребни такиа) и по нагоре... и напрао ебати болката..Ама свиква се !После се чувствам някак външно пречистена![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.