- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- (за мом4ета)Колко ви е голям и на колко сте ?
ako iskaite vqrvaite.Na 14 sum, visok 187 sm, teja 70 kila i ku*a mi nadurven e 19 bez malko...imashe tema, vidqh q i napisah kakvoto se pitashe.Neka seki misli kakvoto iska...Първоначално написано от SMoKe_BoY
A ti za6to li si poglednala taq temaПървоначално написано от suitable
Смях...смях...смях..... Нямате ли си друга работа, ами си мерите пишките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле, ще се скъсам от смях. Тва колко ми е голиям, си е моя работа, и работа на приятелката ми. Който го интересува да дойде да провери.
Много е глупаво, и всички се изхвърляте с некви нечувани размери. Аз моя не съм го мерил, но никое момиче не се е оплакало.
И друго... ако ще да Ви е метър, като сте кекави и неможете да направите акта като хората....нека Ви е зле. За тва народа го е казал : "Малък, ма с голями възможности". Пък и при полов акт, възбудате е много...много...много по-голяма, и следователно члена е по-голям. Аре като спите с приятелката си, спрете да си го премерите, за да се хвалите после.![]()
vupreki 4e sum mom4e sum suglasen s te.kvo e zna4enieto koi na kolko e i kolko sm mu eПървоначално написано от SlYn4iCe
i pri polojenie 4e ot vsi4ki koito pisaha po temata vidqh 2,3 koito ne lujat ina4e drugite pikliovce na po 13,14 dogini vikat na men mi e 16,na men mi e 18
OMG i koi spored vas pi4ove e izluganie
vie
![]()
![]()
OhaaaaaПървоначално написано от Take1nlov3
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Първоначално написано от kocko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз преди 1 месец станах на 14 и ми е 15.5 или 15.4 едно от двете![]()
Do you wanna fuck you :P
16/17![]()
ем братле то зависи от мн неща ама е почти невъзможно ... все ми е колко са ама ми става смешно понякога като чета такива работи..Първоначално написано от slivaka
![]()
Be Happy Be Model !!
Аз съм на 8 и ми е 8...
...инча.
Какво толкова ви интересуват на хората бубите, не ми е ясно...
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
mi az sam na 16 i mie 16 sm a tam 14 -19 sm em malko prouveli4eno![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Аз съм почти на 15 и ми е 15,8 / 16 см
Обаче мисля,че повечето излъгаха...Тамм ако не се лъжа видях,че някой е на 9 и му е 27 ...Айде кота се лъже да е с мярка де
![]()
kocko
МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2008 10:04 pm Заглавие: Отговорете с цитат
12 i e 22
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
14/16
аз съм на 16 след 4-5 месеца правя 17 и ми е 16.5 го измери приятелката ми. А при нея няма лъжа няма измама а тия, които са на по 13-14 години и тепърва почва да им расте как си трябва да не викат 20-22 щот така само на вас ви е зле като извадидте линийката![]()
Longest Dick is shortless way to women's heart
i kvo???!!ama to4no zatva 4e si na 14 sam ubedena 4e blaska6 kato kon(za sexa imam vpredvid) ni6to ne dokazva daljinata nma polovite vi organi mom4enca,ne ste li go razbrali o6teПървоначално написано от slivaka
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Na 18 sym i mi e 17sm,nikoga sym nqmal problem s tova.![]()
моят е къс и дебел(14г 16+)
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
Друга работа немате ли си, беТук обаче има много комплексари... аз моя като поливам градината с него и си го нося през рамо, к'во компот ли трябва да си отворя
Е добре, ще си отворя...
Айде лок на тъпата тема
![]()
15 g. 16a biceps 36
![]()
бате незнам защо всички искат голям кур....?!Според мен е важно да задоволявате приятелката си и да се кефите,а не некфи чудесии на 9 с 22 см...моя е 14,6 и сам на 14 и да ви кажа не ми треа по-голям
! А за тея нещасници,коит0 се праят на големите ебачи мога да кажа сам0 едн0 и то е да си вземат кура и да си го забодат в газа и да си го изкарат през устата
![]()
:P
![]()