.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Цитирай Първоначално написано от asdfrewq
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    na 14 godini ....19 santimetra (bez malko)
    С половината ти крак може да е 19
    +1
    ako iskaite vqrvaite.Na 14 sum, visok 187 sm, teja 70 kila i ku*a mi nadurven e 19 bez malko...imashe tema, vidqh q i napisah kakvoto se pitashe.Neka seki misli kakvoto iska...

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Наистина .. знаех си, че е на мода да си тъп и постоянно да се сравняваш и да се превръщаш в другите .. ама чак пък толкова .. избивайте си комплексите в една тема .. какво е това .. да няма на себе си да си го бучвате, че се интересувате толкова ..
    A ti za6to li si poglednala taq tema

Град
    Bikini Bottom
    Смях...смях...смях..... Нямате ли си друга работа, ами си мерите пишките леле, ще се скъсам от смях. Тва колко ми е голиям, си е моя работа, и работа на приятелката ми. Който го интересува да дойде да провери.

Много е глупаво, и всички се изхвърляте с некви нечувани размери. Аз моя не съм го мерил, но никое момиче не се е оплакало.

И друго... ако ще да Ви е метър, като сте кекави и неможете да направите акта като хората....нека Ви е зле. За тва народа го е казал : "Малък, ма с голями възможности". Пък и при полов акт, възбудате е много...много...много по-голяма, и следователно члена е по-голям. Аре като спите с приятелката си, спрете да си го премерите, за да се хвалите после.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от SlYn4iCe
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Комплекси избивате така ли ,момчета? Кво ви интересува кой ,колко му е х*я!Като видите ,че е по-малък от вашия радвате ли ? По-мъжествени ли се чуствате? Комплексарчета гадни!

П.П> Интересувата колко ми е х*я ли? Ела го примери с уста !
    Достатъчно да задоволявам момичетата и любопитните като теб! :P
    evala. mn dobre kazano =D> \/
    vupreki 4e sum mom4e sum suglasen s te.kvo e zna4enieto koi na kolko e i kolko sm mu e i pri polojenie 4e ot vsi4ki koito pisaha po temata vidqh 2,3 koito ne lujat ina4e drugite pikliovce na po 13,14 dogini vikat na men mi e 16,na men mi e 18 OMG i koi spored vas pi4ove e izluganie vie

Цитирай Първоначално написано от Take1nlov3
    16 години 18 сантиметъра
    Ohaaaaa
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    12 i e 22

Ми аз преди 1 месец станах на 14 и ми е 15.5 или 15.4 едно от двете
    Do you wanna fuck you :P

Град
    Visages Models
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Цитирай Първоначално написано от Nightalak
    АХХАХАахХА Дон Пичко и Сливака вие добре ли сте ? В днешно време всички тийнове чета че им били толкова и като направих някое пресмятане се оказа че на българските тийнове м/у 13-15 средната дължина му е само 16 см ... woww

иначе на 9 и е 15
    Hem ,na normalnite teenove ,ama nie dvamata sme visoki 1.87 ,tva sredniq rust na teenovete li e ?
    ем братле то зависи от мн неща ама е почти невъзможно ... все ми е колко са ама ми става смешно понякога като чета такива работи..
    Be Happy Be Model !!

16 години - 15.5см

Аз съм на 8 и ми е 8...
    ...инча.

Какво толкова ви интересуват на хората бубите, не ми е ясно...
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    sofiq
    mi az sam na 16 i mie 16 sm a tam 14 -19 sm em malko prouveli4eno
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Аз съм почти на 15 и ми е 15,8 / 16 см

Обаче мисля,че повечето излъгаха...Тамм ако не се лъжа видях,че някой е на 9 и му е 27 ... Айде кота се лъже да е с мярка де

Град
    Испания

;]

kocko

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2008 10:04 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    12 i e 22

Голям фен Аватара на 50cent
    15 godini-17 i malko

аз съм на 16 след 4-5 месеца правя 17 и ми е 16.5 го измери приятелката ми. А при нея няма лъжа няма измама а тия, които са на по 13-14 години и тепърва почва да им расте как си трябва да не викат 20-22 щот така само на вас ви е зле като извадидте линийката
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Супер фен

Re: (за мом4ета)Колко ви е голям и на колко сте ?

Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Аз сам на 14 и ми е 17 !
    i kvo???!!ama to4no zatva 4e si na 14 sam ubedena 4e blaska6 kato kon(za sexa imam vpredvid) ni6to ne dokazva daljinata nma polovite vi organi mom4enca,ne ste li go razbrali o6te
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

пак се почва всеки да си измисля .. .
    Vladoka rulzzz

Na 18 sym i mi e 17sm,nikoga sym nqmal problem s tova.

моят е къс и дебел (14г 16+)
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Друга работа немате ли си, бе Тук обаче има много комплексари... аз моя като поливам градината с него и си го нося през рамо, к'во компот ли трябва да си отворя Е добре, ще си отворя... Айде лок на тъпата тема

15 g. 16 a biceps 36

бате незнам защо всички искат голям кур....?!Според мен е важно да задоволявате приятелката си и да се кефите,а не некфи чудесии на 9 с 22 см... моя е 14,6 и сам на 14 и да ви кажа не ми треа по-голям ! А за тея нещасници,коит0 се праят на големите ебачи мога да кажа сам0 едн0 и то е да си вземат кура и да си го забодат в газа и да си го изкарат през устата :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си