- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първият секс
ммм зя сега нямам такава информация ,но някой хубав ден (или не чак толкова :Д) ще спорделя и аз
Ми айде зимайте се!Първоначално написано от Sladkiq_Vladko
![]()
Първоначално написано от comics
E to taka stava xaxaxaxqxqxqxahaxhax hop i aideПървоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
BMW -> Beautiful car!!!
Беше кофти. Много много болезнено, кърваво и изобщо не това, което о4аквах
![]()
Робинята на Quench
Дай Боже всеки муПървоначално написано от slun4ice
![]()
Моя първи път се надявам да е скоро,въпреки че имаше опит преди няколко месеца и не стана,надявам се сега да се получи![]()
offline forever!
Ами моя беше що годе добре(поне за мен) ма не се притеснявам за нея щот само името и знам![]()
Знание без размишление е безполезно, размишление без знание е опасно.
Ами като изключим болката беше хубаво...С подходящия човек в подходящия момент.![]()
При мен бе6е перфекнет и момчето беще доста по опитен и ме беше разположил добре и бях много вазбудена и неси спомням дори да сам се притесняваля,защото го познавах добре и беше много мил и внимателен и нямаше болка и мисля ,че и на него му хареса тогава само дето имаше маничко крав,но това небеше проблем.
При мен стана много тъпо...Бяхме пробвали няколко пъти,но нищо не стана. И вече като стана аз се изцепих: вкара ли гоАма без да искам изплъзна ми се от устата
![]()
Пък и той не ми повярва, че съм девствена, защото нямаше никаква кръв.. абе смях от всякъде
+1 :PПървоначално написано от bRigHt [!
моя беше страхотен.. романтичен страстен с много ласки.Човека наистина беше подходящия и беше много вниматилин, не ме болешевсичко беше страхотно и продължава да е до сега близо година :P :P
дааа бе от 1я пътПървоначално написано от _princess_
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И аз се надявам на моя,ама той ня е скороПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Аре и аз се включвам в клуба на девствените.Първоначално написано от Sladkiq_Vladko
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
е супер тогаваПървоначално написано от _princess_
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Идеален.....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Стана пренаселено.И горещо...Първоначално написано от ^DarknessAngel...^
![]()
ami ne opravda o4akvaniqta mi,ne be6e koi znae kakvo bez nqkakvi varhovni use6taniq
Хехехеехее аре бегаи от там бе пикло ! Оргазъм имала мн знаеш ти какво си изпитала ама айде. Като лъжете, лъжете с мярка бе!Първоначално написано от _princess_
![]()
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
еми в началото бях скован като дърво незнаех къде съм после като почнахме беше супер , мн ми хареса, абе секса си е секс![]()
Човек се учи докато е жив и пак умира глупак.
еми в началото бях скован като дърво незнаех къде съм после като почнахме беше супер , мн ми хареса, абе секса си е секс![]()
Човек се учи докато е жив и пак умира глупак.