- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънища
Хорааааа извинете ако има друга такава тема но напоследък много смешни сънища сънувам и ми е много интересно как и при ваааасразкажете най-смешния си сън който сте сънували и който ви кара да му се радватее
![]()
баница царицъъъ (rofl)
Аз се радвам на сънищата, в които ми се случва нещо, което много искам да стане наистина...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз сънувам, но се случва изключително рядко.Така че нямам спомени...![]()
и аз сънувам некви забвни сънища ... даже се усещам понякога вечер как се усмихвам идиотски,а веднъж като бях малък майка ми ме събудила щото си помислила,че се задавям,а аз съм се хилил![]()
аз същоПървоначално написано от st1ka
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Каква глупост само ..Първоначално написано от plmn``
Съжалявам,че реагирам така обаче всеки човек сънува.
Няма неща като " аз не сънувам ". Това че не помниш нищо .. не значи, че не си сънувал.
Вземи чети малко повече книги по въпроса. XD
аве мн са инт съни6та са неми се пи6е ина4е некои път 6те драсна некои ред![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Сънища много...
Но любимият ми е, когато сънувах, че участвам в Saw ...
Уникалното чувство, че оня смахнатия ще си играе с мен...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mene me e strah da sunuvam za6toto po-nqkoi put suni6tata mi sa se sbudvali![]()
мда има така наречен от мен " сляп сън" от който нищо не можеш да си спомниш . Той е доказан след изследвания на които личи специфичното движение на мозъчните клетки .Първоначално написано от sword
скоро сънувах че съм клоун в цирк...а иначе си сънувам предимно хубави неща които искама да се сбъднат....
лошото е че след като се събудя веднага си забравям сънищата.....
Сънувам почти всяка вечер... обикновенно сънищата ми не са хубави, но се радвам, защото има какво да разказвам в училище.![]()
Сънувам и то доста.Като малка сънувах все кошмари,сега сънувам някакви откачени сънища...Сънищата си помна на сутринта,но след това понякога ги забравям.Ето какво сънувах днес- че обличам Аки /котарака ми/ с розови гащички(от дея дето се продават за животни ест).
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не си спомням да съм сънувала смешни сънища. Може да са били тъпи, но смешни...![]()
Всяка вечер сънувам нещо. Преди няколко дни сънувах, че съм във ФранцияИ годината беше между 1800-1900 ...
Уникален сън..
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
аз сънувам рядко и то предимно кошмаричесто се сабуждам разревана .... лошото е че понякога се збъдват
един или два пъти съм сънувала нещо смешно,спомням си че тичахме с едн от моя клас в някфа стая като мухи без глави и някаф великан ни ловеше и някфи такива![]()
Все сънувам, че се хвърлям от тераса, а долу ме чака един малък розов заек, аз му падам на врата, а той ме разнася из целия град, и после се събуждам.
Някакво...![]()
V pove4eto slu4ai sanishtata mi sa alogi4ni i vse neshto i neqsni. Dosega, dokolkoto si spomnqm, ne sam imal smeshen (ako moga taka da se izrazq) san.
Τώρα είμαι καλά.
Аз пък сега ставам, и на контролното, дето мисля, че ще имам 2, сънувах, че имам 6.90И й викам: Госпожо, не е ли 5.90, и тя вика: Не, прекалено съм доволна, затова нека е 6.90
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
Аз пък много обичам да санувам, ама каквото аз искамТъпите сънища са ми в излишък. Иначе от одавна не съм санувала
![]()
Първоначално написано от nicolepcd
Хаха това е много откачено.Аз пък в кошмарите ми все накой ме гони аз бягам,но супер бавно все едно имам тежести на краката,падам и немога да стана изпадам в ужас бе...
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Еми при мен се случва подобно... по стълбите тичам, обаче не мога баш да тичам... и си преплитам краката, падам после... и попринцип се стряскам и се събуждам...Първоначално написано от lonely in my live
![]()
еlsy![]()
Ммм,само да знаете какви неща сънувам...Всичките ми сънища са много смешни,най-големия ми кошмар беше,че съм прислужничка в една къща,която много прилича на къщата на дядо ми и баба ми и ни нападат пчели.
Иначе наскоро сънувах как аз,Джак Спароу и др. хора от "Карибски пирати" сме на един кораб,където намерихме части от някакви същества и отидохме на пазара да ги продаваме .
Сънувала съм Херкулес,Джордж Клуни,Нарния, Луи (май така се казваше единия вампир отт книгата "Интервю с вампир)
С две думи-много обичам да сънувам,пада голям купон
п.п.Явно е истина това,което чух,че в съня си никой не може да тича като хората.(и аз не мога !) Също така, забелязала съм,че не мога да летя бързо![]()
Еми наи често санувам че сам горе на блока и се мятам и преди да се размажа доло се сабуждам![]()
![]()
И аз сънувам супер шантави сънища.Напоследък постоянно сънувам че учатвам в Music Idol
(като се има впредвид, че съм музикален инвалид) и винаги незнам какво да изпея, и точно преди да изляза на сцената се събуждам
.Иначе веднъж сънувах че една приятелка ражда делфини
и беше адски нещастна, защото искаше котенца
.Имала съм и ужасни кошмари - например как е есен,аз се прибирам от училище и някакъв мъж ме хваща, и ме заколва мега брутално с нож, и падам цялата обляна в кръв върху нападалите листа
Май прекалявам с хорърите
![]()