- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Рожден Ден
Поставен съм пред труден въпрос ,а като си помисля за това и ми става много спеклоЗначи след по малко от месец ставам на 16 мисля да празнувам в ресторант смисъл да извикам 10-тина фр-да и да ядем и пием за моя сметка ,но съм дочувал че това било много спекло за някои хора
и ми става тъпо незнам какво могат да си помислят другите ...или ако можете да ми кажете някакъв друг вариант за празнуване на рожден ден ,защото просто нямам възможност и терен за купон...
Викни приятелите си в вас, и се напиите яко за твое здраве...
Вярваи ми това е най-добрият вариант![]()
Защо в ресторант, може в механа (ако харесвате такъв вид обстановка), дискотека, клуб... Все пак ти решаваш къде да ги поканиш![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
В ресторант е някакси сухарско, особено като сте само на по 16-17 години..
Отидете някъде на кръчма, механа, или се съберете у вас, поръчай пица, KFC, купи безалкохолни, алкохол някакъв, сладки неща и ще ви е много по-яко, а на теб и по евтино![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ami nai dobriq variant spored men e kakto kazaha y vas ili v nai qkata diskoteka v grada ti 6te si prekarate mn po qko ot restoranta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skype- daiana.molova
Moje da otidete v nqkoq discoteka da im platish vhoda , da platish po edno pitie na vseki i ot tam natatuk na tqhna smetka![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Зависи от компанията ти и от това какво обичате да правите заедно.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
v restorant ne e nai dobriq izbor vse pak ste na 16 i po skoro diskoteka
Голям размер на картинката! /machoka/
ami spored men e nai dobre u vas si mn e speklo na restorant napiite se zabavlqvaite se bez da vi puka![]()