.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Отслабване

Здравейте!

Темата ти е като много други. Можеше първо малко да се поразвровиш ..
    Не ти трябват някакви специални диети, най-малкото още ти е рано. Прави коремни преси, скачай на въже и тичай или просто ходи на фитнес.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Темата ти е като много други. Можеше първо малко да се поразвровиш ..
    Не ти трябват някакви специални диети, най-малкото още ти е рано. Прави коремни преси, скачай на въже и тичай или просто ходи на фитнес.
    +1
    А за по-добър резултат прави тея неща сутринта на гладно. Аз така правя и резултатите са добри.
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Прави коремни преси и повече физ упр.Може да замениш белия хляб с пълнозърнест,но не прави никакви диети!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az ot po4ti edna sedmica napro edna sedmica ne qm sladka samo nqkoi sladoled na 3 dni nikfo gazirano i si bqgam poneje sam do stadiona i praq uprajnenie ot spisanie joy kadeto sa i mi e mnogo po dobre (: a i sashto taka qj do 19:00 i tei uspej {}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

razgledai i drugite temi.Probvai s nqkakav lek hranitelen rejim i uveli4i sporta.Zamestvai sladkoto s plodove,hlqba s kartofi v umereni koli4estva,nablqgai na salatite i mesoto,stiga da e pile6ko i riba.Vmesto olio qj zehtin i gledai ob6tiq priem na hrana da ne e nad 1200 kcal

Благодаря ви за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си