.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Работа за през ваканцията

Какво мога да работя през ваканцията и къде мога да се запиша за работа? НА 18 съм,от Варна.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ми и аз съм от Варна и честно да ти кажа нямам хубава идея,но можеш например да отидеш на дюнерите на центара там май търсят човек пък можеш само за няколко дена.Или потърси някъде където им трябва да кажем асистент да помагаш се ще вземеш нещо.
    Не знам дано съм ти била полезна

hottie
    Guest
    виж в www.jobs.bg

Във Варна, ако не можеш да си намериш работа ........ Ела във Видин.
    Зависи от това какво ти се отдава, пък и щом си на 18 имащ голям избор - можеш да бъдеш барман/сервитьор, да продаваш сладоледи, дюнери, очила, палачинки, понички и там за квото друго се сетиш... Простя трябва да поразпиташ тук-там, да прочетеш някои всетник с обяви и си готов.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Има поне още 2 такива теми,пак за Варна и пак за работа през лятото,там са написани всички възможности,потърси и ще намериш...писна ми да повтарям едно и също.

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Има поне още 2 такива теми,пак за Варна и пак за работа през лятото,там са написани всички възможности,потърси и ще намериш...писна ми да повтарям едно и също.
    С тази разлика, че аз си търся работа за ВЕЛИКДЕНСКАТА, а не за лятната ваканция...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

Re: Работа за през ваканцията

Цитирай Първоначално написано от sleep&play
    Какво мога да работя през ваканцията и къде мога да се запиша за работа? НА 18 съм,от Варна.
    Извинявай,но къде пише за ВЕЛИКДЕНСКАТА ваканция?

hottie
    Guest
    Оооооооо никой няма да те вземе само за великденската, освен ако не е те вземе на работа някой член от семейството ти. Всеки търси постоянен служител иначе губи пари в търсене!

Re: Работа за през ваканцията

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Цитирай Първоначално написано от sleep&play
    Извинявай,но къде пише за ВЕЛИКДЕНСКАТА ваканция?
    Ми аз като писах ваканцияТА,имам предвид най-близко идващата. Както и да е,аз май ще си намеря работа,макар че всички казват,че не можело така. Мерси ай чао.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си