- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против секса на първа среща
Мнение по въпроса.Извинявам се предварително,ако има такава тема!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Малко ми е безразлично,защото аз лично на първа среща не бих го направила,но все пак гласувах с "против".
против! има си курви за тази работа-и мъжки и женски
Против.На третата е малко по-нормално.![]()
Надеждата умира последна!!!
Аз съм ЗА, Смятам, че е вълнуващо, въпреки, че аз на първа среща най-много свирки съм правила...![]()
![]()
e drugiq put sled svirkata zemi sedni na negoПървоначално написано от Кристална.Фея
![]()
![]()
за
Neznam kak da glasuvam.Po princip sym protiv ,oba4e sys sega6niqt si priqtel ,to4no taka trygnahme . . . na pyrvata sre6ta be6e samo 1 sex ,a sled sled 3 meseca e mnogo pove4e![]()
Breeei vii o6te na purva sre6ta li pravite sex be?Az sum protiv,moje bi na purva sre6ta trqbva da se opoznavame a ne da pravim sex!Daje mislq 4e sled mesec ,kaot opoznae6 4oveka e redno...
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
За!! :P
Ne vsi4ko e kakto izglejda no lo6oto e 4e ponqkoga momi4etata trugvat purvi v takiva situacii... a ako zeme da ti se natrese nekoe dezorientirano psihopat4e kvo prai6? nema da sedim da q gledam q![]()
![]()
Est 4e "3a"![]()
Ps.
Nqkoy spomena 4e e normalno sled 1via mesec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hora vie ste isklu4itelni be... trudno e kogato i 2te strani go iskat... daje po4ti nevuzmojno
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.thriftyfun.com/images/fee...so?id=28077886
i ako na tova mu kazvate stranno zna4i opredeleno ne poznavate dostata4no horataRULZZ!!
Ами зависи от ситуацията,по принцип съм против,но ако връзката е само с цел секс (авантюра за една нощ) тогава съм съгласна![]()
еми аз сам го правила ...тъи 4е моя отговор е о4евиден![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
аз съм на 17г и не мога да си представя да правя секс на първата среща!![]()
първо - според мен така ще ме помислят за лека жена
второ - не познавам още момчето и дори и да се използват предпазни мерки не можеш да си сигурен,че не прикрива от теб някоя венерическа болест или че гумата няма да се скъса
трето - на мен лично ми трябва повечко контакт с момчето,да се опознаем повече,да се научим добре какво се харесва на другия
няма любов
НалиПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
xax mom4eta sme vse pakПървоначално написано от FunnYboY
![]()
Аз за себе си съм против но на който му харесва да го прави..
ami do sega ne sam sre6tala mom4e koeto tolkova da mi haresa 4e da go napravim na 1vata sre6ta...
no predpolagam 4e bih go napravila a i nqmam n6 protiv horata, koito go pravqt![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
Както съм казвала и преди: нито съм "ЗА", нито съм "ПРОТИВ".
Просто всеки сам преценява кога да го направи, без значение на коя среща ще е- първа или десета...