- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против ромското население в България сте???
Спрете да ги наричате "ромско население" или пък "роми". Такава дума няма, излислена е от хората, които ги стимулират и ги защитават, когато откраднат или убият някого в тази страна.
Те са ЦИГАНИ и съм ПРОТИВ тях. Защо - вече всички написахте каквото е нужно, няма да се повтарям.![]()
много ми е интересно като сте против какво следва обаче![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Всеки случай не пиша само по форумите.![]()
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
или не действаш достатъчно или методите ти не са правилни...не забелязвам резултат![]()
по-скоро второто![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Я! Ама и ти ли си от тия, дето обичат да си барат оная работа и само да казват кой какви грешки прави и какви не. xD Явно с теб ще бъде интересно в този форум, ама ще стане като в другите - бързо ще си изям бана явно... xD
Та както ти казах - всеки случай не пиша само по форумите с ирония да избивам комплекси. =)
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
да...точно от тея съмела да почистиш в моя квартал моля те
имаше една тема...не знам дали си я гледал
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...043&highlight=
Че някой да ти е казал, че аз съм от ония дето "чистят"? Хехе... ;D Ти за какъв ме взе бе, всезнайко...![]()
а от кои си...разясни ми ооо разумни юроде
Ти кой беше, че трябва да ти разяснявам бре, момко?Стига сме спамили темата, ако имаш да казваш нещо по нея - казвай.
![]()
аз имам да питам по темата
Като сме против циганите какво следва?
И ми се струва, че ти знаеш отговора...защо го криеш О! велики
@Momchence - дразнещ паразит си, мълчи си..
накарай ме![]()
Начин го знаят много хора, въпросът е, че не се прилага и в 21 век никой няма да го позволи. Преди няколко месеца /ако не се лъжа, може и да е повече/ в Италия действието срещу циганския тероризъм /имам в предвид масови кражби и своеволия от тяхна страна/ стана по следния начин: когато преляха чашата, оспорваха полицейски наредби, крадяха полицейски части и какво ли не - ДОРИ ТОВА - правителството беше принудени и пусна армията по улиците. Това подейства! Но има и по-мирен начин за решение на проблема, макар, че това племе достатъчно е пило кръвчицата на народа ни, за да се решава по "мирен начин"... Но както и да е.![]()
Ще отговоря в проценти - 99% против и 1% за (заради няколкото наистина свестни момчета, които познавам).
aresmurt написа:
Ще отговоря в проценти - 99% против и 1% за (заради няколкото наистина свестни момчета, които познавам).
+1
И какво сега,всички дето се пишат много толеранти искате да ми кажете,че като видите някой нахален,миризлив циганин да си прави каквото иска просто му се усмихвате?! .. 0 не не .. Кой нормален българин би толерирал това ?! ... Нашите родители работят - те взимат помощи от данъците ни,както се каза по-нагоре ние от 14-15 годишни си търсим работа през ваканциите - те от 10 годишни крадат.И това никой не го спира!! .. В България циганите да имат повече права от българите .. И ще ми говорите за толерантност .. Пффф .. А какво ще кажете ако някоя вечер ви спипат няколко "добронамерени" рома и ви вземат парите .. да не говорим,че може и боя да си изядете ако са на кеф .. Е тогава ми говорете заа равнопоставеност и толерантност Wink
П.П. - НЕ отричам,че има свестни цигани.Аз лично познавам такива.И ако всички бяха като тях и аз щях да съм толерантна Wink
Точно казано! И аз познавам свестни цигани, който се държат като бългори!.
Не ги мразя нямам против тях особено към турците даже симпатий.
Да поясня не съм нито ром,нито турчин![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Пич малко на развален български май го караш, извинявайПървоначално написано от LuxurySk0B
![]()
Викаш симпатии си имал към турците, еми браво. Ако се и аргументираш защо ги имаш тези симпатии, не би било зле, не мислиш ли? Щото иначе звучиш малко смешно и несериозно.
П Р О Т И В
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Как да си толерантен с нетолерантността?
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Има нещо вярно...
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
само не разбирам с какво ще помогне отговорът ми.
все едно е дали сте за или против.
тях си ги има така или иначе.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
отговорът няма да помогне ама действията да![]()