.
Отговор в тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 320

Спрете да ги наричате "ромско население" или пък "роми". Такава дума няма, излислена е от хората, които ги стимулират и ги защитават, когато откраднат или убият някого в тази страна.

Те са ЦИГАНИ и съм ПРОТИВ тях. Защо - вече всички написахте каквото е нужно, няма да се повтарям.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    много ми е интересно като сте против какво следва обаче
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Всеки случай не пиша само по форумите.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    или не действаш достатъчно или методите ти не са правилни...не забелязвам резултат

по-скоро второто
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Я! Ама и ти ли си от тия, дето обичат да си барат оная работа и само да казват кой какви грешки прави и какви не. xD Явно с теб ще бъде интересно в този форум, ама ще стане като в другите - бързо ще си изям бана явно... xD

Та както ти казах - всеки случай не пиша само по форумите с ирония да избивам комплекси. =)
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    да...точно от тея съм ела да почистиш в моя квартал моля те

имаше една тема...не знам дали си я гледал
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...043&highlight=

Че някой да ти е казал, че аз съм от ония дето "чистят"? Хехе... ;D Ти за какъв ме взе бе, всезнайко...

Град
    София
    а от кои си...разясни ми ооо разумни юроде

Ти кой беше, че трябва да ти разяснявам бре, момко? Стига сме спамили темата, ако имаш да казваш нещо по нея - казвай.

Град
    София
    аз имам да питам по темата

Като сме против циганите какво следва?

И ми се струва, че ти знаеш отговора...защо го криеш О! велики

Мега фен Аватара на ZipFail
    @Momchence - дразнещ паразит си, мълчи си..

Град
    София
    накарай ме

Против, и за всичко са си все те виновни...

Начин го знаят много хора, въпросът е, че не се прилага и в 21 век никой няма да го позволи. Преди няколко месеца /ако не се лъжа, може и да е повече/ в Италия действието срещу циганския тероризъм /имам в предвид масови кражби и своеволия от тяхна страна/ стана по следния начин: когато преляха чашата, оспорваха полицейски наредби, крадяха полицейски части и какво ли не - ДОРИ ТОВА - правителството беше принудени и пусна армията по улиците. Това подейства! Но има и по-мирен начин за решение на проблема, макар, че това племе достатъчно е пило кръвчицата на народа ни, за да се решава по "мирен начин"... Но както и да е.

Ще отговоря в проценти - 99% против и 1% за (заради няколкото наистина свестни момчета, които познавам).

Град
    София
    aresmurt написа:

Ще отговоря в проценти - 99% против и 1% за (заради няколкото наистина свестни момчета, които познавам).

+1

И какво сега,всички дето се пишат много толеранти искате да ми кажете,че като видите някой нахален,миризлив циганин да си прави каквото иска просто му се усмихвате?! .. 0 не не .. Кой нормален българин би толерирал това ?! ... Нашите родители работят - те взимат помощи от данъците ни,както се каза по-нагоре ние от 14-15 годишни си търсим работа през ваканциите - те от 10 годишни крадат.И това никой не го спира!! .. В България циганите да имат повече права от българите .. И ще ми говорите за толерантност .. Пффф .. А какво ще кажете ако някоя вечер ви спипат няколко "добронамерени" рома и ви вземат парите .. да не говорим,че може и боя да си изядете ако са на кеф .. Е тогава ми говорете заа равнопоставеност и толерантност Wink
    П.П. - НЕ отричам,че има свестни цигани.Аз лично познавам такива.И ако всички бяха като тях и аз щях да съм толерантна Wink

Точно казано! И аз познавам свестни цигани, който се държат като бългори!.

Град
    Plovdiv
    Не ги мразя нямам против тях особено към турците даже симпатий.
    Да поясня не съм нито ром,нито турчин
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Не ги мразя нямам против тях особено към турците даже симпатий.
    Да поясня не съм нито ром,нито турчин
    Пич малко на развален български май го караш, извинявай

Викаш симпатии си имал към турците, еми браво. Ако се и аргументираш защо ги имаш тези симпатии, не би било зле, не мислиш ли? Щото иначе звучиш малко смешно и несериозно.

П Р О Т И В
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Как да си толерантен с нетолерантността?
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Има нещо вярно...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Голям фен Аватара на pathetic
    само не разбирам с какво ще помогне отговорът ми.

все едно е дали сте за или против.
    тях си ги има така или иначе.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

отговорът няма да помогне ама действията да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си