Аз съм скин досега не съм писал в форума но и това стана наистина цигани и турци са болест за България но първо трябва да почнем от там че за нашите най-великото събитие в света е европейското по футбол; защото никъде другаде не биха позволили стотици озверели диваци да размахват брадви в столицата безнаказано (както стана в Красна поляна); а у нас хора с висше образование хвърлят гюбеци под звуците на чалгия, базирана на музиката на бошняците-мюсюлмани, известна навремето като "сръбска", и циганските и турски кючеци защото българина се вдъхновява само от аромат на кебапчета и ракия а българските деца носят имена като Хуан-Карлос, Дейвид, Памела, Никол и пр срам ме е именно заради великото наследство на нацията и начинът, по който днес деградираме до заслуженото състояние на роби. Затова ще ни размахват пръст високомерно и ще ни плескат през ръцете, когато посегнем към общата трапеза. Да, за да участваш в тази трапеза трябва да си на културното ниво на събеседниците си, а не с препълнена уста да пелтечиш за славата на дедите си, пощракаквайки с мазни пръсти в ритъма на кючеците и преценявайки с колко тупаници можеш да свалиш човека срещу тебе. И се пак 14/88 само искам да кажа още нещо за фен темата 14 са буквите в речта на Дейвид Лейн 88-те заповеди на Дейвид Лейн 8-та буква от Английската азбука е H 88-HH HAIL HITLER