Ми ще започна с едно Здравеите!
Историята е много къса,ако ви се стори тапа моля ви се не ме обвиняваите.Аз сам просто тинеиджарка изживяваща своята парва любов.И така ето я историйката:
Ми значи аз се влюбих в едно момче.Зарибявахме се и ми беше много хубаво.Той е непалнолетен,но в нашият град можеш да работиш и ако си на 16 (не знам дали е само в нашия град).И тои работи като сервитйор в едно фешан заведение в града.И аз ходя там.Тои идва при мен вапреки 4е има работа.Приказваме си а-у.Един ден аз утивам в заведението докато той е на работа.Той само ме погледна и едно здрасти не каза.В skype вече не ми пише.Всякаш не ме познава
![]()
![]()
![]()
Немога да разбера защо стана така.
И Искам да попитам според вас на какво може да се дължи това ?
ми попитай го,той най добре знае...![]()
ина4е може да ти е сърдит за нещо...ама нямам идея за какво
пък и аз мъжете...не ги разбирам изобщо та незн![]()
Знам ли .. причините могат да бъдат много .. така, че най-много време и притеснения ще спестиш просто ако отидеш при него и го попиташ .. ще видиш, че всичко ще се изясни ..
щото си е фанал некое по-добро пич*нце![]()
п.с. - като почнете с тва 'зарибяване' се едно сте... да не казвам кво![]()
Ся ще опитам да телепатирам с него и ще ти кажа...
![]()
Аве ние как може да знам кво е станало че той е спрял контактите ти с теб?! Помисли дали ти самата не си направила нещо... пък може и там да е проблема, че нищо не правиш...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Айде да не говорим за жените... Щото точно вие се цупите за най-малкото нещо и прайте от мухата слон !
Просто говори с него. Никой тук не може да ти каже със сигурност на какво се дължи това негово поведение.
И един съвет от мен, прегледай правописния речник, ще ти бъде от полза.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi spored men e 4ulq nqkakvi sluhove za teb i za tva se e oburnal...ama nqma kak da znam...6to ne go pita6 naprimer?!?!?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ми аз мога да се похваля че за мен не се носят никакви слухове в града
[quote="gPa3HuTeJl"]Първоначално написано от cinderella_gugutka
Айде да не говорим за жените... Щото точно вие се цупите за най-малкото нещо и прайте от мухата слон ![/quoteпо
по принцип тва май е вярно НО НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА МЕН.но тези които се цупят за наи малкото нещо-ми все пак има нещо за кето се цупят,докато мом4етата правят някви неща дет никой незнае за кво ги правят
той най-добре си знае защо се държи така..попитай го най-добре самия него!![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Подозирам , че е станал гей ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
Ами има няколко възможности - да се му омръзнала; да си е намерил друга; шефа да му е направил забележка, че много говори, а не работи; да ти се е разсърдил за нещо. Но както казаха по-горе - попитай го.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Нищо няма да ти стане ако го попиташНие няма как да знаем, що не ти говори...
![]()
i az bqh v takava situaciq.....svalki ,flirtove i t.n,no re6ih ,4e toi me izpolzva,no do predi nqkolko semdici se navurta6e okoo men sega ve4e sprq,za6totto jenite en sa igra4ki........ami po-dobre govori s nego ,ako izob6to te dopusne da goovirte,ako li ne go zabravq6 TRUDNO E ,no nqq na4in !! kusmet![]()
a btw ti na kolko si ?
em kat te osblujva ili neshty se zasi4ate she mu kajish ei takaa po zaka4livoo:eep ti i edno zdr ve4e ne kazvash ;] .. toi she se yseti ..pak ako prodaljava moje neshty da e nau4il za tebe i da ne my haresva ili ddz razsurdil ot neshty ? ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Попитаи го защо так се е учождил,да се надяваме че ще ти даде логичен одговор
+1!Първоначално написано от Aleandra
Животът е адът описан в Библията!
"защо?" защото...
ми какво да ти кажа, сигурна ли си, че някоя псевдоприятелка не е псунала някой слух за теб? Това е първото, което ми мина през ума...
ти мута ли си ква си ... не можеш ли да го питаш.. ?!
Първоначално написано от xercu^es
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
ili si izbarzala s ne6to,ili go e sram,ili ima druga.edno ot 3-te
Nai-dobre da govorish s nego. Moje nqkoi da mu e kazal nqkoi izmislica za tebe ili pak ti bez da iskash da si go zasegnala s neshto, koeto si kazala![]()
Първоначално написано от evil_angel69
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...