.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    С любов. Бих се опитвала да им осигурявам всичко нужно, да ги възпитавам добре, но и определено ще съм строга ( не прекалено ).

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    neznam ima tolkoz vreme ama dolugore kakto nashte s men to krushata ne pada dalech ot darvoto tei 4e (:
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

еми мойте родители са мн готини ...та зна4и като тях само с едно изклю4ение -няма да давам ве4ерен 4ас
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Супер фен
    Град
    България
    Като човек разбира се ,че ще искам всичко най-добро за него/нея!Като иска да излезе някъде или да спи в някой/я приятел/ка ще ми се иска да го/я пусна!Но като Мое дете ще ме е страх за него/нея ,и няма да го/я пусна за съжеление!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

В момента си мисля че ще съм родител мечта , но едва ли след време ще остана с това мислене.. Не мога да си представя в момента да имам дете,но все пак мисля че ще му осигорявам всичко което мога,ще го изслушвам,разбирам .. и със сигурност за някои неща ще се държа много по-различно от родителите ми,Защото в момента мисля че всяко едно дете трябва да има собствено мнение,собствено разбиране и самосотятелен живот.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от flowerchence
    Мисля си,че съм прекалено безотговорна за родител и просто не се виждам в тази роля за момента. Но предполагам,че ще се опитвам да правя това,което съм искала от родителите си,когато аз самата съм била дете...
    +1 Аз себе си не мога да оправя в момента ,а за детето ми (което не съществува ) едва ли! Не могада си намеря място в тази роля в момента и ще ми бъде странно!Времето ще покаже!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Ще го възпитам...Ще му позволя да пуши и да пие на 4 ше пропуши а на 10 ше пропие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си