- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Светла или тъмна
Първоначално написано от the_hottie
![]()
Ходила съм и с руси, и с кестеняви, и с чернокоси..
Определено си падам по момчета с черна коса, но не мургави, а със светла кожа
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хубави.... :P Определено предпочитам тъмнокоси и малко мургави...
Русичките и синеоките нещо много лигави ми изглеждат...![]()
мен пък ме кефят тъмнокосите и тъмнооките мъже![]()
Желязна Девица
Тъмнокосите момичета са по-сексапилни според мен. Но не мога да си кривя душата, че от русо момиче лошо не съмн видял. А пък само с една червенокоса съм бил, но беше много "страстна" (нищо чудно да съм си го внушил)... Но гласувах за Брюнетка (чернокоса)
тъмнокоси![]()
ми по тъмнокоси въпреки че и русите не ги пропускам хахаха![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
mi az si padam po muje sus svetli kosi po-to4no rusi sus svetli za prepo4uvane sini ili zeleni no i svetlo kafqvi pak moje ii s lek ten ne da sa kato negrieto tova e idelaniq muj za men
![]()
Все тая ми е , но русото си е русо![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
prai mi se sex s ne6to ruso ako 6te metla da eПървоначално написано от BaTe_Martoo
![]()
![]()
Аз предпочитам тъмнокос, без значение очите, но може би кафяви (като на милото ми). Цвета на кожата няма значение, но се пак се ограничавам до бял и леко мургав. Иначе аз съм руса, сини (сиви) очи и бяла кожа. Предпочитам приятеля ми да е тъмнокос.![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Понеже и аз съм мургавичка,тъмна кожа,коса,очи...такива като мен ме кефят![]()
po teia kriterii mene nikoi me ne 6te
rijava kosa pustri o4i i svetla koja
ina4e po temata padam si po momi4eta s kesteniava ili rusa kosa i zaduljitelno sus svetla koja![]()
+1 samo 4e az sum s tumna kosa leka ama mn leko myrgava i sus sivi ili po skoro pustri o4iПървоначално написано от darla_f
![]()
Обожавам мъже и момчета с дълга кестенява коса и тъмнокафяви очи... Приятелят ми е така и направо настръхвам от щастие и удоволствие, когато го погледна и знам, че това момче е моето.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ми аз харесвам момчета или мъже с тъмна коса и светли очитенът не е толкова от значение
хмм тъмна коса и очи или кестенява коса със сини очи голям кеф![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
+големи мускули,да е висок и със сини очички....Първоначално написано от the_hottie
![]()
da e sus 4erni o4i 4erna kosa i da se kazva VENCI xaxaxaxa![]()
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
Е мноо зависи според 4ертите на лицето.Може да е 4ерена,може да е руса ,стига да седи добре
А аз постоянно и по всичко си падам.
Не знам що така!![]()
![]()
Толкоз много момчета, а толкоз малко живот!
I won't deny it I'm a straight ridah
You don't wanna fuck with me
Зависи от човека.
offline forever!