- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни или червило?
Nivea Lip Care....аз това изпозлзвам (:
Попринцип предпочитам гланца,но понякога си слагам и червило...![]()
Попринцип ползвам и двете,но в повечето време съм с гланц,защото много ми се напукват устните !![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
аз пък избягвам да си слагам химии по устните
но ако реша да използвам-избирам червило,по-дълготрайно е
GlAaANcC![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Използвам гланц, защото не изсушава устните. Понякога слагам червило, но с мус вътре, за да ми хидратира устните.![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
amii spored men glanc 6oto 4erviloto ne pridava blqsuk a glanca da![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Aми аз избягвам да си слягам квото и да е по устните...Иначе предпочитам гланц. Прави устните по- сочни![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Естесвено , че на толкова младо човече като мен ще отива блясък за устни , а не червило .Но има и момичета на моята възраст , които си слагат червила и просто стои смешно ...
аз изполсвам и двете парво си слагам червило и отегоре гланц за по-голям блясък
Ето една интерестна тема.
И сега ще разясня малко как стоят нещата!
Червилото дава цвят, а гланцът се слага за блясък.
Затова е много важно първо да уточните какво точно искате - цвят или блясък.
Най-добрата комбинация за мене е тънък слой червило и отгоре тънък слой гланц. Ефектът наистина е страхотен.
И не забравяйте не трябва да се прекалява.
гланц
zavisi ot nastroenieto mi no v pove4eto sly4ei slagam glanc ... 6toto 4ervilata mi sa po osobeni i gi slagam samo kat hoda na nqkfo prati ...
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Glanc
само такаПървоначално написано от moni_fashion_shopping
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Гланц![]()
аЗ ви ПреДпоЧитАмм С гЛанЦц :P :P :P ,а ПъК и ....ммм дА по-Добре да не КаЗВам ,чЕ да Не поЛуЧъъ Някои КоМентАр по Мой адРЕсс ... ГЛаЦ опреДЕЛеНуу ...
Какъв да е? РоЗуВкУ иЛи чирВнКу,нАй-щЕ тИ отивЪъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъ лИлЪвкУууууУуу.Първоначално написано от fa$h!oN b0y
![]()