- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни или червило?
аЙдИ цУфкИ,цУфкИ и дА нИ зЪбравИш дЪ сИ слОжиШ роЗувкЪта нОшмИчкЪъъ.Първоначално написано от Spider4eto
:P
![]()
ЕеЕ Ии ТоЙй/ТяЯ МоЖиИ ДъЪ ИсКъЪ ДъЪ ЗнАйЙ ГлАнЦц ИлИи ЧиРвИлУу!Първоначално написано от shmurkam
![]()
ЕмЧИи КаАк БеЗ НуЩнИчКъТъЪъ Си Ни М0оГъЪъ Да СпЪъЪ, Ай БиЧкЪъм ВиИи, ЦУфКи И ГуШкИПървоначално написано от shmurkam
и ДвеТии зЪ пОвичИ уБем. вИднЪж мИ сТъгнъ лИниЪтЪъ дУу НусЪ.Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
МхМм ТоЧнУуУ ТъЙй...ДаЙй ДъЪ СмИи ПуУ ТеМъТъЪ ЧиИ ДъЪ НиИ НиИ СъЪ ДрАзНяТт ТеЗз НеФеЙшОнИи...ТиИ КоЙй ЦвИаТт ПрИтПуЧиТъЪш?АзЗ ЗъЛаГъЪм НъЪ ЗиЛеНкУтУуУ...МнОгУу ЙеЕ ФеЙшъНн УеЕПървоначално написано от shmurkam
![]()
кФа си ТъП,жЪлтуТу е наЙ-феШънскуУ,нАпомНя мИ нЪ бАнаНаи с ПижаМи и на лИмОнУв Сок.Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
ПуУу Ии ТиИ СиИ МиИ ФеЙшЪнН ЛиИ? ПхАхА ТиИ НиЩуУ НиИ РъЗбИрЪъШ. МоЙтУуУ МиЛуУ ГуУ БеШиИ НъПиСаЛуУ Фф ИнАа ДгУгЪъ ТеМъЪ - ЗиЛеНуТуУ ИеЕ ТуТаЛеЕн ХиТт Ии ЩоОм ДруГиТиИ ТъКаА КаЗвЪъТ НаЧиИ Ии НиЙ ШшИ ФяВфЪмИи СлЯпУу!Първоначално написано от shmurkam
![]()
Абйе ДиЦа спреТи съъЪ с Тоя СпаМ, ЛоФфФфФкаМ Ви ФсиЧкИтИ![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
На долната устна си слагам течно червило,а на горната-безцветен гланц и като си разтъркам устните една в друга става мн добре.
Гланц или вазелин, червила нямам.![]()
Предпочитам гланца,но комбинацията и от двете е най-добра![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
червило![]()
![]()
![]()
GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...