- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- РОЛ-ОН + ПОТ ПФФ
Не мисля,че рол-он може да спре потенето,а по-скоро само да спреш да миришеш![]()
Решението е OdorEx, има и за крака и за подмишници. Много е ефикасно, по-ефикасно от дезодоранти и рол-они.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
polzvam rozoviq rolon na Nike i sum mnogo dovolna !
predi tova sum polzvala samo Lady Speed Stick su6to mn mn dobur
{Love`Slun40o0o0o0}
az izpolzvam kozmetikata na Avon i vsi4kite mi roloni sa bili tehni potq s epo malkoo i miri6a strahotnoa na oriflame za ujasni samo mi lepnat mi6nicite
Lady speed Stick 24/7 ползвам аз и съм много доволна.
аз си ползвам дезодорант рексона и съм доста доволна(малко цапа дрехите ам като внимаваш нема проблем)
Ами по принцип талковете,ии тези пудрите..примерно бебешките действат.Поне при мен.![]()
Аз съм момче и имам проблеми с изпотяването...
В момента ползвам Fa Spicy Black (for men), но не съм доволен изобщо, не мириша когато се изпотя, но дрехите се изпотяват, което е много кофти
Преди това ползвах Avon Active, не се изпотявам с него, но цапа дрехите..... и това е много гадно!
Какво ми препоръчвате да купя?
Функцията на дезодоранта принципно не е да не се изпотяваш, а за да се блокира миризмата на потта. А самата пот служи за охлаждане на тялото, за да не прегрее, така че правете си сметка дали е полезно това да се спира изпотяването. Продукти като одорекс се използват само ако много се поти човек и си му оставят кофти петна по дрехите...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
fa rice dry...нз дали е написано рпавилно,аз ли4но съм мн дооволна
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз ще ти задам само 1 въпро - кое мислиш, че е по- ефикасно - дезеодорантите, рол он-ите и др от тоя род или лекарствените продукти??Не знам, след като има лекарствени предукти, защо се надявате на дезодоранти и т.н.
![]()
Вземи си един Одорекс .. мисля, че това е най- доброто нещо, което можеш да направиш за да си помогнеш ... Успех!
da mn edobro,ako vse pak predpo4ita6 dezodorant ti prepora4vam rexona ima edna koqto ne ostavq sledi e mn dobraПървоначално написано от Dark~Illusion
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
я кажете за тоя ъ одорекс?
Аз ползвам стиковете на Rexona, ама оставят много гадни бели петна...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Какви са тия лекарства против изпотяване??!?!?! Вие наред ли сте?!?!? Т'ва да не е болест, че да се лекувате?! То ако става на въпрос аз съм чувала за оперативно премахване на потните жлези, защо не пробвате![]()
Както казаха преди мен, дезодорантите, рол-он-ите и тн. НЕ предотвратяват изпотяването, а спират развитието на бактерии по кожата и така възпрепятстват неприятната миризма. Това, че в рекламите казват "против изпотяване" , са глупости, на които май повечето вярвате... :![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Нормални са да...болестта се нарича хиперхидрозаПървоначално написано от Axel_f
(прекомерно и засилено изпотяване), а щом има болест трябва да има и лекарства
![]()
ами аз ползвам рексона фор тийнс и съм мн доволна.не оставя никакви петна ,а и аромата е готин. при мен издържа цял ден![]()