.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Удължаване на коса

Здравейте пиша ви за да ви кажа, че и аз най накрая си удължих косата. Много време четох форуми и събирах много мнения докато най-накрая си взех и аз. Купих си коса и цветни лежи за 300 лв. Много съм доволна и сега съм коренно различна - вижте от къде ги взех, горещо ги препоръчвам. Много са любезни и не са кожудери. Тела на маската е 0894366838

Честито !
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хХАХ Искам снимка от преди..и сега ;]
    и аз сега събирам за лещи ...косата ми е океу...лещите останаха

Хм , честито , но аз лично съм против удължаването на косата и цветните лещи по обясними причини .

еее честито и аз много сам се запалила сега за лещи

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Абе от т'фа да си удалжиш косата и да сложиш лещи.. по банално НЕМА заклеам се . Ама са.. коя съм аз, че да се мешам в живота на хората... щом ви харесва... опраи те се.. то почти вс. станаха еднавки....
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Цитирай Първоначално написано от DiDeTyY
    еее честито и аз много сам се запалила сега за лещи
    и аз така ако може сложи снимкии

Кви са цените да си удалжиш косата
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Хм , честито , но аз лично съм против удължаването на косата и цветните лещи по обясними причини .
    QVNO I TI KATO MEN NE HARESVA6 IZKUSTVENOTO!ILI SA6TO KATO MEN SI IMA6 HUBAVI ZELENI/SINI O4I I HUBAVA KOSA I NE TI TRQBVAT IZKUSTVENI
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    300 лв за коса и лещи?! Мерси, предпочитам да се грижа за моята собствена коса, а не да я тормозя с лепила, фиби и не знам какво още, че да си тормозя и очите.
    Изгъзици

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    300 лв за коса и лещи?! Мерси, предпочитам да се грижа за моята собствена коса, а не да я тормозя с лепила, фиби и не знам какво още, че да си тормозя и очите.
    Изгъзици
    4е даже малко пари е дала..аз дадох само за коса 450 лева..
    незнам що за коса си е взела...сиг някфа слама...нз и аз...
    а лещите са някъде към 80-140 лева....
    ще се радвам ако видя снимка на косата....щото съм много запалена на тая тема от както аз си сложих..

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    QVNO I TI KATO MEN NE HARESVA6 IZKUSTVENOTO!ILI SA6TO KATO MEN SI IMA6 HUBAVI ZELENI/SINI O4I I HUBAVA KOSA I NE TI TRQBVAT IZKUSTVENI
    и аз се присъединявам към вас, въпреки че винаги съм мечтала за зелени очи съм си добре и с мойте :P а за косата , някой толкова грубо ли личат че са удължени, че направоо

Честитоооооооооооо

Цитирай Първоначално написано от marina star
    Ocite sa mi kafqvi i kosata mi e mnogo tumno rusa i mnogo si se haresvam . Ne mi e nujno da si uduljavam kosata i da si promenqm cveta na o4ite za da si povi6avam samo4uvstvieto , tui kato ne si go izgrajdam s vun6niq vid ,a s akula !Ni6to li4no kum avtorkata , ama vsqka vtora macka s le6ti i izkustvena kosa ! Vsi4ki zapo4vat da stavat ednakvi ... kato nqkvi 4alga pevici ! Ne 4e imam ne6to protiv 4algata , no pevicite sa kato kukli i tova ne go odobrqvam !

ABE hora pi6ete temi no kadeto trqbva a ne kadeto na vas vi padne!!!
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си