.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

А какво ще кажете за френската любов....

въпросът ми е и към момичетата и към момчетата - харесва ли ви да ви правят френска любов?А да правите?И умее ли вашата половинка да ви докара до лудост когато прави това с вас?

Доставя ми повече удовлоствие аз да и правя френска отколкото тя на мен ;Д

ПС:исках да кажа че ми харесва повече не че ми доставя повече удоволствие :Д

а можеш ли да ми кажеш,защо ви харесва толкова много,защото и моят приятел много обича да ми прави френска любов(не че има нещо лошо в това,напротив... ),но искам да знам защо на вас ви харесва повече,защото на мен примерно ми харесва повече да ми правят а не да правя!

Предполагам, че ми харесва да я слушам как стене от удоволствие. Пък и като се замисля повечето пъти като и правя френска след това правим секс а като ми прави тя на мен не е така. :Д

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Предполагам, че ми харесва да я слушам как стене от удоволствие. Пък и като се замисля повечето пъти като и правя френска след това правим секс а като ми прави тя на мен не е така. :Д

xaxa tva e int dovod

Аз обичам повече да правя, отколкото да ми правят и веднага ще кажа защо.. Аз се възбуждам като духам, не знам при вас как е.. Супер ми е яко да гледам как някой се гърчи от удоволствие Е, не отказвам и на мен да ми правят, но някакси се чувствам безучастна.. 69 rulzzz
    ;]
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

хах да и на мен ми хареса защото ми е доста познато!!!!и мисля,че след като направите френска любов на вашето момиче възбудата ви е толкова голяма,че не можете да издържите много време(но това е без значение,защото тя си е свършила работата преди това ). Тка,че правете повече френска любов на вашите приятелки,така поне ще сте сигурни че и тя е свършила

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

+1

Re: А какво ще кажете за френската любов....

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    въпросът ми е и към момичетата и към момчетата - харесва ли ви да ви правят френска любов?А да правите?И умее ли вашата половинка да ви докара до лудост когато прави това с вас?
    Ooo da mnogo mi haresva da mi pravqt pove4e,otkolkoto az da pravq...mnogo se vuzbyjdam,moga da svur6a ot tova

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    предпочитам да ми правят отколкото аз да правя но аз също правя не е чак толкова гадно но обужавам да ми правят направо издивявам
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    А аз предпочитам аз да правя наместо на мен да ми правят
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

hottie
    Guest
    Да обичам и двете

Град
    At home...
    Предпочитам да правя, не знам защо...

[quote="x3eme"]

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Да обичам и двете
    Meko kazano obicham da pravq ...
    Eating isn't cheating - Arnold

obojavam da mi pravqt

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обичам и двете. И все пак от френска свършвам толкова лесно и бързо.......обожавам, а и той много обича.

Супер фен
    И аз обичам и двете.
    Понякога се случва само аз да искам да правя и да не ми се отвръща със същото, както и обратния вариант.
    Но най-добрия вариант е взаимното доставяне на удоволствие...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Az obi4am da mi pravyat ,oba4e naposled1k vse az pravya ,bez da polu4a v zamyana ,ama ni6to m1l4a si

Обичам да ми правят, но по ме радва да гледам гажето как се гърчи от кеф пък и така знам че и тя е също така задоволена
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    А аз предпочитам аз да правя наместо на мен да ми правят
    И аз съм така
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

nai dobre e pyrvo ediniq posle i drugiq taka vsi4ki sa dovolni i zadovoleni

estestveno 4e mi haresva...a tova dali poludqvam.... kogato toi mi pravi...vse edno sam na sedmoto nebe...a sa6to mi e priqtno i az da pravq

obojavam da mu pravq frenska lubov no kogato toi mi pravi se pritesnqvam predpo4itam az da sam po-deinata taka se 4uvstvam boss4e haresva mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си