- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А какво ще кажете за френската любов....
въпросът ми е и към момичетата и към момчетата - харесва ли ви да ви правят френска любов?А да правите?И умее ли вашата половинка да ви докара до лудост когато прави това с вас?
Доставя ми повече удовлоствие аз да и правя френска отколкото тя на мен ;Д
ПС:исках да кажа че ми харесва повече не че ми доставя повече удоволствие :Д
а можеш ли да ми кажеш,защо ви харесва толкова много,защото и моят приятел много обича да ми прави френска любов(не че има нещо лошо в това,напротив...),но искам да знам защо на вас ви харесва повече,защото на мен примерно ми харесва повече да ми правят а не да правя!
Предполагам, че ми харесва да я слушам как стене от удоволствие. Пък и като се замисля повечето пъти като и правя френска след това правим секс а като ми прави тя на мен не е така. :Д
Първоначално написано от b0b1_7urb070
xaxa tva e int dovod
![]()
Аз обичам повече да правя, отколкото да ми правят и веднага ще кажа защо.. Аз се възбуждам като духам, не знам при вас как е.. Супер ми е яко да гледам как някой се гърчи от удоволствиеЕ, не отказвам и на мен да ми правят, но някакси се чувствам безучастна.. 69 rulzzz
;]
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
хах да и на мен ми хареса защото ми е доста познато!!!!и мисля,че след като направите френска любов на вашето момиче възбудата ви е толкова голяма,че не можете да издържите много време(но това е без значение,защото тя си е свършила работата преди това). Тка,че правете повече френска любов на вашите приятелки,така поне ще сте сигурни че и тя е свършила
![]()
+1Първоначално написано от b0b1_7urb070
Ooo da mnogo mi haresva da mi pravqt pove4e,otkolkoto az da pravq...mnogo se vuzbyjdam,moga da svur6a ot tovaПървоначално написано от IvOnDa
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
предпочитам да ми правят отколкото аз да правя но аз също правя не е чак толкова гадноно обужавам да ми правят направо издивявам
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
А аз предпочитам аз да правя наместо на мен да ми правят![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Да обичам и двете![]()
Предпочитам да правя, не знам защо...![]()
[quote="x3eme"]Първоначално написано от b0b1_7urb070
![]()
Meko kazano obicham da pravq ...Първоначално написано от the_hottie
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
obojavam da mi pravqt![]()
![]()
Обичам и двете. И все пак от френска свършвам толкова лесно и бързо.......обожавам, а и той много обича.
И аз обичам и двете.
Понякога се случва само аз да искам да правя и да не ми се отвръща със същото, както и обратния вариант.
Но най-добрия вариант е взаимното доставяне на удоволствие...![]()
Az obi4am da mi pravyat ,oba4e naposled1k vse az pravya ,bez da polu4a v zamyana ,ama ni6to m1l4a si![]()
Обичам да ми правят, но по ме радва да гледам гажето как се гърчи от кеф пък и така знам че и тя е също така задоволена![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
И аз съм такаПървоначално написано от aniezina
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
nai dobre e pyrvo ediniq posle i drugiqtaka vsi4ki sa dovolni i zadovoleni
estestveno 4e mi haresva...a tova dali poludqvam.... kogato toi mi pravi...vse edno sam na sedmoto nebe...a sa6to mi e priqtno i az da pravq![]()
obojavam da mu pravq frenska lubov no kogato toi mi pravi se pritesnqvampredpo4itam az da sam po-deinata taka se 4uvstvam boss4e
haresva mi
![]()