- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно мен и 1 момиче...
Моето мнение изобщо да не говориш с нея по този въпрос, защото всичко ще развалиш.
Просто следващия път в подобна ситуация тя като направи някаква крачка ти направи следващата изчакай тя да направи следващата, ако не го прави значи незнае какво да први или се притеснява правиш още една крачка ако поддаде я награбвайи така сичко ще си се получи и ще бъде хубаво ааа после ще го обсъждате ЯСНО, най е хубаво пред свършен факт.
И един съвет от мен не се впускай в мисли за нея или да и се доверяваш докато не си поговорите![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
бе алко детинско подхождаш като си мълчиш
каквото имаш да казваш - кажи й го!
ami vij az i moite priqtelki se celuvame po usnite ama bez ezik vseki pyt kato se vidim 6toto mn se obi4ame vsi4ki no ne izpitvam udovolstvie ot tova kato se gu6nem ili ne6to takova sega ve4e ako ti izpitva6 nekfi 4uvstva kato se pregry6tate i takiva raboti moje da e nqkakvo kratko uvle4enie osobeno ako si v puberteta e nqkak normalno az poznavam takiva hora ako moje da razkaja: ( na minalata nova godina bqhme okolo 20 4oveka sybrani v edin priqtel i ima6e dosta momi4eta i mom4eta oba4e dve ot momi4etata koito az slabo poznavam bqha mn bliski i navsqkade bqha zaedno i po edno vreme sled 12 4asa vsi4ki bqhme kato kirki oba4e teq dve momi4eta kakto si se bazikaha sled alkohola mai dosta si pokazaha 4uvstvata i otidoha v dr staq i edin priqtel gi prosledi i ko da vidi onq macki se celuvat ama zdravata puskat ezici i toi kato se razvika "ei ei elate da vidite"i nie vsi4ki se vturnahme ama onezi se pritesniha mai hhah i sprqha ta tyi de kakto samo se byzikaha nakraq si puskaha ezici i sega sa mai zaedno no ne sym mn sigurna no sa prekaleno blizki za da sa samo frendove ----- mai malko dylgo be6e sorry
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
приятелкатата ти да не е е Less или Bi ?...
aко е Вi е добрее но ако е Less... аабее най-добре си стани гадже с нея!!! определено може да си по щастлива!
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
При мен това е всекидневие.С моята най-добра приятелка най-редовно си се прегръщаме,в дискотеката танцуваме двете...даже ме питаха веднъж лезбийка ли съм.Преди 1 месец тя беше седнала в дискотеката,аз й танцувах в краката.За мен това си е нещо напълно нормално...
Най-добре не я питай,защото може да развалите приятелството си
offline forever!