- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За вашата любима поза
коя е вашата любима поза?
а нещо за 69...
na men lubimata mi e tip `izlez ot hrastite`Първоначално написано от b0b1_7urb070
![]()
![]()
Аз отгоре.. Обичам да контролирам нещата![]()
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
на задна и най-простичката-мисионерската,аз отдолу
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
кучешката![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
именно!!!!!Първоначално написано от pampers
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
задна, да съм отгоре и прави. Демек много любими![]()
как така права, заинтригува ме, обясниПървоначално написано от the_hottie
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Прави до стената например(той леко трябва да приклекне обаче) или той е прав и го правим, но не може дълго защото все пак натежава в един момент. Това в най-бурните моментиПървоначално написано от aniezina
![]()
Аз отдоле![]()
И аз съм такаПървоначално написано от the_hottie
Но като видях че трябва да избера една любима и се озадачих в избора от трите.. 3те накуп най-добре
![]()
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Самоне мога да разбера какво й намирате толкова на тая 69 ! Нито можеш да се концентрираш върху едното, нито върху другото ! По-добре само една свирка и после само едно лизане отколкото и двете едновременно.Прекалено е разсейващо!
69 zadovolqva makar da ne sym pravil vse oshte seksna 4 maiiii shte go prava
![]()
![]()
На задна![]()
П.С. И такава тема има!!! Авторката - вземи се поразрови вместо да пускаш вече съществуващи теми...![]()
Ох трудно... Всички вариации на задна,мисионерската и аз седнала в него...
Я дай снимка че нещо не ми стана ясноПървоначално написано от the_hottie
Да бе![]()
Tия истории колко са жалки.... Ужас.Първоначално написано от migancy