.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Голям фен
    [quote="x3eme"]
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    ne i ne bih!

6to toi naprimer ako si e bql takuv i ne znae6 4e e tur4in i si legne6 s nego...
    Хаха ти май се бъркаш с циганите,те турците не се различават по цвят на кожата от българите,а по други неща! [/quote

vuzmojno e ama kvo e zna4enieto tur4in,negur ili evrein...vie taka kazvate (4e ne bihte) 6ot nqmate blizost s tqh,v smisul 100%ima hora koito sa si kazvali su6toto no posle sa namirali i pozitivni 4erti v tqh..ne 4e gi za6titavam ne6to (turcite) ama mislq 4e v slu4aq sum prav
    Ами виж аз не говоря наизуст.Поне лично за мен тва че "нямам близост с тях" изобщо не е вярно.Познавам много такива,живея в близост до тях и съм ги опознала.Но не бих се целунала с такъв,а да не говорим за секс!Тва естествено е лично мнение.Иначе има много момичета от моя град,които ходят с турци.И турците ги предпочитат,защото туркините не пускат.Така че хващат си приятелка българка,чукат на воля и накрая я зарязват и се женят за туркиня,защото семейството им не би позволило да се оженят за българка,и те го слушат,въпреки че както казаха някои,не сме в Античността. Това е най-често развиващия се сценарий на връзка турчин-българка.Има и изключения,но повечето са така.Така че поне в моя случай не си прав! :P

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Ами мисля,че аз поне за да стигна до секс с някой,трябва да го поопозная.... а тва,че е турчин трудно може да се скрие,дори да ти каже българско име! Дали от диалекта,дали от друго... личи си доста добре!
    А тва да си легнеш с някой преди дори да си го разбрала турчин ли е къв е-много зле!
    По темата-не,не съм и не бих!

Това беше най смешното което прочетох в тази тема!Вярно е че зависи много от региона в който е прекарал детството си този човек,но всички ходят в училища,в които се учи български език и да же мога да твърдя че има такива,които го говорят по-добре даже от нас (казвам го защото познавам такъв човек,неговия български език е в пъти по добър от моя и от на мн др хора) А колкото до темата-не си избирам приятелите според това дали са негри,евреи или българи....Избирам ги по това,което са отвътре!

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    [quote="rame"]
    ne i ne bih!

6to toi naprimer ako si e bql takuv i ne znae6 4e e tur4in i si legne6 s nego...
    Хаха ти май се бъркаш с циганите,те турците не се различават по цвят на кожата от българите,а по други неща! [/quote

vuzmojno e ama kvo e zna4enieto tur4in,negur ili evrein...vie taka kazvate (4e ne bihte) 6ot nqmate blizost s tqh,v smisul 100%ima hora koito sa si kazvali su6toto no posle sa namirali i pozitivni 4erti v tqh..ne 4e gi za6titavam ne6to (turcite) ama mislq 4e v slu4aq sum prav
    Ами виж аз не говоря наизуст.Поне лично за мен тва че "нямам близост с тях" изобщо не е вярно.Познавам много такива,живея в близост до тях и съм ги опознала.Но не бих се целунала с такъв,а да не говорим за секс!Тва естествено е лично мнение.Иначе има много момичета от моя град,които ходят с турци.И турците ги предпочитат,защото туркините не пускат.Така че хващат си приятелка българка,чукат на воля и накрая я зарязват и се женят за туркиня,защото семейството им не би позволило да се оженят за българка,и те го слушат,въпреки че както казаха някои,не сме в Античността. Това е най-често развиващия се сценарий на връзка турчин-българка.Има и изключения,но повечето са така.Така че поне в моя случай не си прав! :P

Аз пък си мисля че зависи много от родителите и от това колко обича този човек приятелката си!!!Моя приятел като е от този етнос,да не би случайно да ме е зарязал?!Или пък майка му и баща му да са казали нещо лошо за мен?!Напротив-даже искат по-често да се виждаме и да излизаме!Те са страхотни хора и мн ги уважавам!!!Жалко е обаче,че все още има хора като тебе...Гледат само етноса....Мн е жалко...

Не, никога не съм, и нямам такова намерение. Нищо лично към тях просто не ме кефят.

Имах приятел турчин който НЕ ЗНАЕШЕ ТУРСКИ ! От малък са то свикнали да говори на български език и в действителност негоия български е по - добър от този на някой българин . Бял , рус с сини очи , без грам диалект и страхотен човек . Този човек се къпеше по 2 пъти на ден , а дрехите му ухаеха на омекотител - сякаш точно са излезли от пералнята . Просто както казаха малко преди мен всяко стадо си има мършата . Просто не трябва да се съди за човека по етноса му

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Ами мисля,че аз поне за да стигна до секс с някой,трябва да го поопозная.... а тва,че е турчин трудно може да се скрие,дори да ти каже българско име! Дали от диалекта,дали от друго... личи си доста добре!
    А тва да си легнеш с някой преди дори да си го разбрала турчин ли е къв е-много зле!
    По темата-не,не съм и не бих!

Това беше най смешното което прочетох в тази тема!Вярно е че зависи много от региона в който е прекарал детството си този човек,но всички ходят в училища,в които се учи български език и да же мога да твърдя че има такива,които го говорят по-добре даже от нас (казвам го защото познавам такъв човек,неговия български език е в пъти по добър от моя и от на мн др хора) А колкото до темата-не си избирам приятелите според това дали са негри,евреи или българи....Избирам ги по това,което са отвътре!
    Офф ама миличка разбирам те,че ги защитаваш,защото ходиш с такъв ама недей да ми оспорваш мнението,не че не знаят български,знаят,но повечето си имат един такъв специфичен диалект,по който се познават!И както казах има и изключения(дано твоят приятел наистина да е от тях),но повечето са така,както описах....И аз имам приятелки и познати,и те са се занимавали с такива....Не говоря приказки наизуст,познавам мн турци....Има и такива,на които не им личи.Казах си личното мнение,че аз не бих се занимавала с такива.За мен българите не са свършили.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Добре Rame!Имам 1 въпрос към теб...Представи си (забрави сега че имаш приятел,в който си влюбена,само за момент) че точно ТИ,за която българите не са свършили се влюбиш в човек от др етнос(аде да не е само турския етнос) Би ли загърбила чувствата си,само защото разбираш ли преди 1 година си мислила че винаги ще си с някой от твоя етнос?

п.п приятеля ми няма диалект...и не използва даже 1 чуждица когато говори...И да,не му личи по нищо че не е от нашия етнос!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Е вие пък сега,дали ще е туркиня или не.Какво Шанел от MI личи ли че е туркиня по езика,изобщо макар че е на 15 години!Само за това че е от друг етнос кво няма си легна с нея ли .Боже вие нещо не сте в ред
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Голям фен
    Добре Rame!Имам 1 въпрос към теб...Представи си (забрави сега че имаш приятел,в който си влюбена,само за момент) че точно ТИ,за която българите не са свършили се влюбиш в човек от др етнос(аде да не е само турския етнос) Би ли загърбила чувствата си,само защото разбираш ли преди 1 година си мислила че винаги ще си с някой от твоя етнос?

п.п приятеля ми няма диалект...и не използва даже 1 чуждица когато говори...И да,не му личи по нищо че не е от нашия етнос!
    Хах тва,че българите не са свършили,го казах по-скоро на шега! Не мисля,че бих се влюбила само в човек от моя етнос.Просто имам задръжки относно някои етноси.Както ти казах,познавам много турци и съм си изградила собствено мнение за тях,не просто по слух.... Така че съм убедена,че точно АЗ не бих имала връзка с такъв.Но това е за мен.Всеки решава за себе си.Не съм те критикувала,че си тръгнала с такъв,просто казвах в първото си мнение,че е смешно да стигнеш до леглото с човек,преди даже да си разбрала какъв е! А в твоя случай надявам се,че си разбрала,че е турчин,преди да легнеш с него! :P

Ммм.... не мога! Не бих го направила, дори да е най-чистия и свежо ухаещ човек на земята

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5

Хах тва,че българите не са свършили,го казах по-скоро на шега! Не мисля,че бих се влюбила само в човек от моя етнос.Просто имам задръжки относно някои етноси.Както ти казах,познавам много турци и съм си изградила собствено мнение за тях,не просто по слух.... Така че съм убедена,че точно АЗ не бих имала връзка с такъв.Но това е за мен.Всеки решава за себе си.Не съм те критикувала,че си тръгнала с такъв,просто казвах в първото си мнение,че е смешно да стигнеш до леглото с човек,преди даже да си разбрала какъв е! А в твоя случай надявам се,че си разбрала,че е турчин,преди да легнеш с него! :P

аз още в началото знаех!Пък и както казах в една др тема-за да си легна с някой,трябва да го познавам много добре...Защото аз не само по този начин му показвам любовта си,но и му се доверявам! А колкото до твоите думи,мн обичам да казвам "никой не може да заповяда на сърцето си на прави каквото и да е" Така че не бъди така сигурна нищо не се знае

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    [quote="Diablue{F}"]
    ne i ne bih!

Аз пък си мисля че зависи много от родителите и от това колко обича този човек приятелката си!!!Моя приятел като е от този етнос,да не би случайно да ме е зарязал?!Или пък майка му и баща му да са казали нещо лошо за мен?!Напротив-даже искат по-често да се виждаме и да излизаме!Те са страхотни хора и мн ги уважавам!!!Жалко е обаче,че все още има хора като тебе...Гледат само етноса....Мн е жалко...

lubovta granici nqma

Голям фен

аз още в началото знаех!Пък и както казах в една др тема-за да си легна с някой,трябва да го познавам много добре...Защото аз не само по този начин му показвам любовта си,но и му се доверявам! А колкото до твоите думи,мн обичам да казвам "никой не може да заповяда на сърцето си на прави каквото и да е" Така че не бъди така сигурна нищо не се знае
    Май малко ще се отклоним от темата,ама да си кажа....сигурна съм в себе си. Като бях на 15-16 се "влюбвах" ей така - кефи ме,стомаха ми се свива,подкосяват ми се краката.И все в неподходящи,нали уж"не мога да заповядам на сърцето си" както се казва. И то не бяха наркомани,имаше такива дет всяка вечер пияни,имаше такива курварчета,дето въртяха освен мен и още 2-3....ае промених се оттогава и преди да се влюбя вече трябва да опозная човека,да видя дали е подходящ.Истинската любов идва с времето.А един турчин за себе си не бих го възприела като потенциален приятел,не бих тръгнала с него и оттам как да се влюбя???Както казах трябва време заедно, за да дойде истинската любов.Останалото като например пеперудките в стомаха в началото са преходни....Затова съм сигурна в себе си! :P

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Da pravila sym i sega6niqt mi priqtel e poluvin tur4in E i kakvo?
    Strahotno e toy e nay-dobriyat mi partnior do sega

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Какви са тея предразсъдъци бе, момичета? Защо си мислите че като е от друга надосност, непременно трябва да е грозен или нещо от тоя род?
    и аз това се питам... турци не харесвата .. ама на Брад Пит или Роналдо не бихме им се дърпали нали... упс ама знаете ли бре.. и те не са българи .. ?!
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Значи нека първо спомена,че не съм расистка,имам приятелки турчинки и мога да кача,че са много готини като характер и като визия,но само приятелски отношения.Гадже турчин не съм имала,приятеля ми също и не искам някой ден децата ми да са с турски имена.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

ооооооох

Град
    Испания
    Не разбирам това етническо делене...Сърцето ми като затупти по-силно заради някого,хич няма да ме пита какъв му е етноса! Голямата ми любов е турчин.Секса с него е най-върховния,който съм изживявала досега!Нещата не се развиха добре,но сега живее с моя приятелка,българка,дори очакват дете!Познавам и рязани българи и в това няма нищо лошо!
    Надеждата умира последна!!!

Pravila s1m sex s arabin..n0 ne be6e nqkuf mangal...gotino be6e :d

Мега фен
    Град
    SF
    Не, не съм. Не мисля, 4е ще изощо, понеже нещо не им се кефя на турците

Робинята на Quench

Град
    In the middle of Nowhere
    nz moje da zvuchi tupo no nqkak me e gnus ot turcite nz..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен
    6to trqbva da delite horata po nacionalnostta im?tva dali e tur4in ili balgarin promenq li go ne6to?
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ти чела ли си историята на България?Приятно ли ти е било ,когато си прочела какво са правили тези хора с нашия народ???Малко ли са ни е***и тогава,че сега още ли?

+1 Сори,но като се сетя за уроците по история и за тва е 500 години сме били третирани като животни понякога ми се убива желанието,даже и да ги гледам.Още ми е рано за секс,но като ми дойде времето,отговора ми е не.
    Bring me to life...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си