- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За българи...(сори)
[quote="x3eme"]Ами виж аз не говоря наизуст.Поне лично за мен тва че "нямам близост с тях" изобщо не е вярно.Познавам много такива,живея в близост до тях и съм ги опознала.Но не бих се целунала с такъв,а да не говорим за секс!Тва естествено е лично мнение.Иначе има много момичета от моя град,които ходят с турци.И турците ги предпочитат,защото туркините не пускат.Така че хващат си приятелка българка,чукат на воля и накрая я зарязват и се женят за туркиня,защото семейството им не би позволило да се оженят за българка,и те го слушат,въпреки че както казаха някои,не сме в Античността.Първоначално написано от rame
Това е най-често развиващия се сценарий на връзка турчин-българка.Има и изключения,но повечето са така.Така че поне в моя случай не си прав! :P
Ами мисля,че аз поне за да стигна до секс с някой,трябва да го поопозная.... а тва,че е турчин трудно може да се скрие,дори да ти каже българско име!Дали от диалекта,дали от друго... личи си доста добре!
![]()
А тва да си легнеш с някой преди дори да си го разбрала турчин ли е къв е-много зле!![]()
По темата-не,не съм и не бих!
![]()
![]()
![]()
![]()
Това беше най смешното което прочетох в тази тема!Вярно е че зависи много от региона в който е прекарал детството си този човек,но всички ходят в училища,в които се учи български език и да же мога да твърдя че има такива,които го говорят по-добре даже от нас (казвам го защото познавам такъв човек,неговия български език е в пъти по добър от моя и от на мн др хора) А колкото до темата-не си избирам приятелите според това дали са негри,евреи или българи....Избирам ги по това,което са отвътре!
[quote="rame"]Първоначално написано от x3eme
Аз пък си мисля че зависи много от родителите и от това колко обича този човек приятелката си!!!Моя приятел като е от този етнос,да не би случайно да ме е зарязал?!Или пък майка му и баща му да са казали нещо лошо за мен?!Напротив-даже искат по-често да се виждаме и да излизаме!Те са страхотни хора и мн ги уважавам!!!Жалко е обаче,че все още има хора като тебе...Гледат само етноса....Мн е жалко...
Не, никога не съм, и нямам такова намерение. Нищо лично към тях просто не ме кефят.
Имах приятел турчин който НЕ ЗНАЕШЕ ТУРСКИ ! От малък са то свикнали да говори на български език и в действителност негоия български е по - добър от този на някой българин . Бял , рус с сини очи , без грам диалект и страхотен човек . Този човек се къпеше по 2 пъти на ден , а дрехите му ухаеха на омекотител - сякаш точно са излезли от пералнята . Просто както казаха малко преди мен всяко стадо си има мършата . Просто не трябва да се съди за човека по етноса му![]()
Офф ама миличка разбирам те,че ги защитаваш,защото ходиш с такъв ама недей да ми оспорваш мнението,не че не знаят български,знаят,но повечето си имат един такъв специфичен диалект,по който се познават!И както казах има и изключения(дано твоят приятел наистина да е от тях),но повечето са така,както описах....И аз имам приятелки и познати,и те са се занимавали с такива....Не говоря приказки наизуст,познавам мн турци....Има и такива,на които не им личи.Казах си личното мнение,че аз не бих се занимавала с такива.За мен българите не са свършили.Първоначално написано от Diablue{F}
![]()
Добре Rame!Имам 1 въпрос към теб...Представи си (забрави сега че имаш приятел,в който си влюбена,само за момент) че точно ТИ,за която българите не са свършили се влюбиш в човек от др етнос(аде да не е само турския етнос) Би ли загърбила чувствата си,само защото разбираш ли преди 1 година си мислила че винаги ще си с някой от твоя етнос?
п.п приятеля ми няма диалект...и не използва даже 1 чуждица когато говори...И да,не му личи по нищо че не е от нашия етнос!
Е вие пък сега,дали ще е туркиня или не.Какво Шанел от MI личи ли че е туркиня по езика,изобщо макар че е на 15 години!Само за това че е от друг етнос кво няма си легна с нея ли.Боже вие нещо не сте в ред
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Хах тва,че българите не са свършили,го казах по-скоро на шега!Първоначално написано от Diablue{F}
Не мисля,че бих се влюбила само в човек от моя етнос.Просто имам задръжки относно някои етноси.Както ти казах,познавам много турци и съм си изградила собствено мнение за тях,не просто по слух.... Така че съм убедена,че точно АЗ не бих имала връзка с такъв.Но това е за мен.Всеки решава за себе си.Не съм те критикувала,че си тръгнала с такъв,просто казвах в първото си мнение,че е смешно да стигнеш до леглото с човек,преди даже да си разбрала какъв е!
А в твоя случай надявам се,че си разбрала,че е турчин,преди да легнеш с него! :P
Ммм.... не мога! Не бих го направила, дори да е най-чистия и свежо ухаещ човек на земята![]()
Първоначално написано от rame
аз още в началото знаех!Пък и както казах в една др тема-за да си легна с някой,трябва да го познавам много добре...Защото аз не само по този начин му показвам любовта си,но и му се доверявам! А колкото до твоите думи,мн обичам да казвам "никой не може да заповяда на сърцето си на прави каквото и да е" Така че не бъди така сигурнанищо не се знае
![]()
[quote="Diablue{F}"]Първоначално написано от rame
lubovta granici nqma![]()
Май малко ще се отклоним от темата,ама да си кажа....сигурна съм в себе си.Първоначално написано от Diablue{F}
Като бях на 15-16 се "влюбвах" ей така - кефи ме,стомаха ми се свива,подкосяват ми се краката.И все в неподходящи,нали уж"не мога да заповядам на сърцето си" както се казва. И то не бяха наркомани,имаше такива дет всяка вечер пияни,имаше такива курварчета,дето въртяха освен мен и още 2-3....ае промених се оттогава и преди да се влюбя вече трябва да опозная човека,да видя дали е подходящ.Истинската любов идва с времето.А един турчин за себе си не бих го възприела като потенциален приятел,не бих тръгнала с него и оттам как да се влюбя???Както казах трябва време заедно, за да дойде истинската любов.Останалото като например пеперудките в стомаха в началото са преходни....Затова съм сигурна в себе си! :P
Da pravila symi sega6niqt mi priqtel e poluvin tur4in
E i kakvo?
Strahotno etoy e nay-dobriyat mi partnior do sega
![]()
и аз това се питам... турци не харесвата .. ама на Брад Пит или Роналдо не бихме им се дърпали нали... упс ама знаете ли бре.. и те не са българи .. ?!Първоначално написано от foxy-to
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Значи нека първо спомена,че не съм расистка,имам приятелки турчинки и мога да кача,че са много готини като характер и като визия,но само приятелски отношения.Гадже турчин не съм имала,приятеля ми също и не искам някой ден децата ми да са с турски имена.
Не разбирам това етническо делене...Сърцето ми като затупти по-силно заради някого,хич няма да ме пита какъв му е етноса!Голямата ми любов е турчин.Секса с него е най-върховния,който съм изживявала досега!Нещата не се развиха добре,но сега живее с моя приятелка,българка,дори очакват дете!Познавам и рязани българи и в това няма нищо лошо!
Надеждата умира последна!!!
Pravila s1m sex s arabin..n0 ne be6e nqkuf mangal...gotino be6e:d
Не, не съм. Не мисля, 4е ще изощо, понеже нещо не им се кефя на турците![]()
![]()
Робинята на Quench
nz moje da zvuchi tupo no nqkak me e gnus ot turcite nz..![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
6to trqbva da delite horata po nacionalnostta im?tva dali e tur4in ili balgarin promenq li go ne6to?
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
+1 Сори,но като се сетя за уроците по история и за тва е 500 години сме били третирани като животнипонякога ми се убива желанието,даже и да ги гледам.Още ми е рано за секс,но като ми дойде времето,отговора ми е не.
![]()
Bring me to life...