[quote="x3eme"]
Цитирай Първоначално написано от rame
Цитирай Първоначално написано от x3eme
Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
ne i ne bih!

6to toi naprimer ako si e bql takuv i ne znae6 4e e tur4in i si legne6 s nego...
Хаха ти май се бъркаш с циганите,те турците не се различават по цвят на кожата от българите,а по други неща! [/quote

vuzmojno e ama kvo e zna4enieto tur4in,negur ili evrein...vie taka kazvate (4e ne bihte) 6ot nqmate blizost s tqh,v smisul 100%ima hora koito sa si kazvali su6toto no posle sa namirali i pozitivni 4erti v tqh..ne 4e gi za6titavam ne6to (turcite) ama mislq 4e v slu4aq sum prav
Ами виж аз не говоря наизуст.Поне лично за мен тва че "нямам близост с тях" изобщо не е вярно.Познавам много такива,живея в близост до тях и съм ги опознала.Но не бих се целунала с такъв,а да не говорим за секс!Тва естествено е лично мнение.Иначе има много момичета от моя град,които ходят с турци.И турците ги предпочитат,защото туркините не пускат.Така че хващат си приятелка българка,чукат на воля и накрая я зарязват и се женят за туркиня,защото семейството им не би позволило да се оженят за българка,и те го слушат,въпреки че както казаха някои,не сме в Античността. Това е най-често развиващия се сценарий на връзка турчин-българка.Има и изключения,но повечето са така.Така че поне в моя случай не си прав! :P