Цитирай Първоначално написано от rame
Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
Добре Rame!Имам 1 въпрос към теб...Представи си (забрави сега че имаш приятел,в който си влюбена,само за момент) че точно ТИ,за която българите не са свършили се влюбиш в човек от др етнос(аде да не е само турския етнос) Би ли загърбила чувствата си,само защото разбираш ли преди 1 година си мислила че винаги ще си с някой от твоя етнос?

п.п приятеля ми няма диалект...и не използва даже 1 чуждица когато говори...И да,не му личи по нищо че не е от нашия етнос!
Хах тва,че българите не са свършили,го казах по-скоро на шега! Не мисля,че бих се влюбила само в човек от моя етнос.Просто имам задръжки относно някои етноси.Както ти казах,познавам много турци и съм си изградила собствено мнение за тях,не просто по слух.... Така че съм убедена,че точно АЗ не бих имала връзка с такъв.Но това е за мен.Всеки решава за себе си.Не съм те критикувала,че си тръгнала с такъв,просто казвах в първото си мнение,че е смешно да стигнеш до леглото с човек,преди даже да си разбрала какъв е! А в твоя случай надявам се,че си разбрала,че е турчин,преди да легнеш с него! :P

аз още в началото знаех!Пък и както казах в една др тема-за да си легна с някой,трябва да го познавам много добре...Защото аз не само по този начин му показвам любовта си,но и му се доверявам! А колкото до твоите думи,мн обичам да казвам "никой не може да заповяда на сърцето си на прави каквото и да е" Така че не бъди така сигурна нищо не се знае