.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Бързо наддаване на тегло

Az sam na 14 i naskoro se preborih s anoreksiqta. : Sega sam mn slaba i iskam da nadebeleq barzo.Zagybih mn priqteli...Visoka sam 1.40 i sam 28kg...Znam 4e e malko i tegloto, i rasta mi no sega se nadqvam da moga da po4na da se razvivam normalno...
    Prepora4aite mi nqkakav hranitelen rejim ili 6te se radvam v temata da pro4eta saveti i ot drygi biv6i "jertvi" na tazi kovarna bolest...

Значи недеи да се движиш много яж храните които са ти любими само тях може да ги ядеш в изобилие и го прави гледаи да ядеш по калорични неща които ти харесват

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Няма ли лекар,който да ти каже? че като знам тук колко разнородни мнения се дават често..а това си е сериозно.

месо + хляб + мляко + млечни продукти + зеленчуци + плодове = нормално тяло

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Няма ли лекар,който да ти каже? че като знам тук колко разнородни мнения се дават често..а това си е сериозно.
    Лекарите викат да ям каквото обичам ... Аз обаче не си падам много -много по калоричните храни , но ще трябва да ми станат първи приятели ...

Ако бях на твое място секи ден щех да хапвам у Макдоналдс или КФС

Ne se konsultirai za tova po forumi ,molq ti se ! Za tva si ima dietoloyi i tn ! Prekaleno ti e seriozen problema , za da se konsultira6 s nqkakvi muhli , koito si nqmat i ponqtie ot dieti i hranitelni rejimi !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Яж циганска баница бе! Маса яко! ТАман ще усетиш вкуса на детството!
    Grumpy old madman

Наистина потърси диетолог , той ще ти каже най - добре , а и не мисля че беше скъп Много се радвам че си успяла да се пребориш с болеста Пожелавам ти много усмивки

Ох, не ни питай, моля ти се.. ние сме "мухли" ...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си