- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за емо стила?
Kakvo mislite za emo-stilat.Vie emo li ste?Sorry ako temata ne e za tyk ama neznaeh kade da q sloja
т.1 и т.7
krem4et0
Нека си живуркат.Нищо против тях нямам.Не съм емо ;D
+1Първоначално написано от Naman07
Ами не ми харесват като цяло,но нямам нищо против срещу тях.Всеки сам избира какъв да бъде.стига да му харесва това![]()
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
Много са злеКато видя някое на улицата ми иде да го смажа...Ама до сега съм била само едно(съседка ми е,кво да се прави
)...
И не-не ми пречат на живота.Да-гадна съм.И НЕ-не ми пука!
Нямам нищо против ЕМО-тата.Всеки може да слуша каквато си музика иска,да се облича както се харесва най-много и да прави това,което обича,стига да не вреди на останалите.
Тъпа работа. Деца на по 13-14 се правят на депресирани и се мацат с грим.![]()
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
не ми пука...само знам че заради тоя емо стайл имаше 309853475438754375475 теми![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Много обичам да ги дразня...и те ми се връзват и си режат вените...
Ami teq deca roditeli nqmat li si![]()
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Еми не ми пречат,не ги харесвам,но не им обръщам внимание .. ВСе ми е тая..![]()
da haresva emo stila az sum emo i tova ne mi pre4i .za6tot kakto sestra mi moje da bude metalka kakto vsi4ki vie taka i az 6te sum emo.imam maika i tq ne e suglasna s tova za rejeneto na venite taka 4e stiga s teq tupi komentari za nas i maikite ni![]()
ами слушай майка си по-добре, защото после може и ти и тя да съжалявате
ама не...за вас не е готино да слушаш родителите си...тея дето ги слушат са задръстени
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не ми допада този стил, аз не съм ЕМО, но нямам нищо против тях.![]()
Everything happens for a reason..
Може ли някое емо да ми каже емо група освен My Chemical Romance? Не искам да седя непросветена...
те не са емо
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не ми харесва тая мода.Предпочитам момичетата да не носят 10000 шноли, диадени и т.н по главите си, всичко е много натруфено.А за момчетата няма да коментирам.
Мое духате 'сички
Истински емота в България няма![]()
Тука всичко си е жива позьорщина о.О
За тези колко теми има, не е истина.![]()
Какво да мисля? Охх, кооолко съм депресиран, я па дай да си резна някоя веничка... ае, злета.
Всички се борят за някакво внимание, искат да са различни, а водят еднообразен живот. Да не говорим за лайната, на които се дървят.
всичките са зле без бившата!
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
tva e edin izpovru6tan stil koito moje samo da se sujelqva......6oto ako vidq o6te endo emo 6te mu sudera 4erepite mama im mrusna ..smao mi puzorqt punka drisnite ne6tastni plujaci..dolnite kurvi det mom4etata im mqzat na momi4eta iskat da si kusat venite jalka istoriq kak moje da su6testvuva 4ovek koito mrazi jivota i se depresira..moga samo da im kaja 4e xorata gi mrazqt samo za6otto sa ligavi i oxliovo podobni..sramota e da se vliqe6 ot xorskoto mnenie ako te naranqva nqkoi s duma nabii go....aka ima6 nespodelena libov vurji mom4eto/momi4eto i go iznasili kvo mi se tru6kate we puk i muzikata vi nestruva...to nee li da si usili6 ELECTRIC DEADS i da zaglu6i6 susedite q po vedro nikvi emota nqma mi stavate
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
аре без да се обиждаме
и какво и аз сам емо какво значение има :P![]()
![]()