- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за емо стила?
1 знам много добре че се казва имо ама едва ли много хора в България знаят това и като им го кажеш те гледат като теле в железница
2 толкова са ми протовните емота (имота) че не истина било то истинско или позйорче някво
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
банални станаха темите за ЕМОТАТА....тря си прост за да си ЕМО не ми харесват и не съм ЕМО и няма да бъда няма никакъв смисъл в това познавам 2 - 3 емота и само ме кефи как се обличат....щото не прекаляват с ЕМО ОБЛЕКЛОТО![]()
именно ама в тоя форум има индивиди които се опитват да се правят на интересни, всъщност са толкова зле горките, че няма накъде повечеПървоначално написано от lonely___f
![]()
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
Има прекалено много позьори ...
любимото ми е кифла-емо![]()
Та така ... нямам против ...
Но и доста хора говорят глупости, без дори да знаят най-елементарните неща за това дори от къде идва тва ЕМО и що е така, но ... кафо да се прай са
уатевър ...
![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
MRAZQ EMOTAAAA![]()
FUCK THE EMO
Имам познати които станаха емота и са адски депресирани и с тая тъпа музика дето слушат...от там идва цялата работаАй да им пусна малко от мойта музика-хип хоп,реге,рага,регетон...ама пък и то тва емото човек ли е да те разбере....Емоционално Малтретирани Олигофрени тфа са те
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
а ве квото и да си говорим емото е гадно животно
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
каквото и да си говорим, това е безсмислена тема.
консенсус няма да се постигне, всеки с мненията си.
...и аман от стереотипи.![]()
we stay here tonight
promise me you won't leave my side
and when the sun comes up we fight
so promise me you won't leave my side
Първоначално написано от HateCops
Ne 4e ne6to imam protiv, samo da kaja, 4e v BG vikat "emo" za6toto nqkak si zvu4i po-bylgarski. No e vqrno, 4e "imo" e po-pravilno, prosto za6toto idva ot "emotion hardrock", koeto si se 4ete ne6to kato "imou6yn" .
Ina4e se otvra6tavam kato vidq nqkoq fe6anqga da se pravi na emo. Ne moje da si gaden 4algar i da si misli6, 4e si emo i da se pravi6 na interesen, kato si reje6 venite. i vsu6tnost istinskite emota sa stanali takiva samo za6toto naistina sa v depresiq. drug e vuprosut, 4e nqkoi samo podrajavat.
BoRn To bE WiLd !! :P
Ne mi pre4at :P
Jivei sega, za6toto v4era nqma da se vurne, a utre moje da ne doide!
тхр
На мен много ми харесва стила-музиката и самия начин на мислене. Не говоря за самоубийствата. Аз лично познавам доста емота и нито едно от тях досега не си е и помисляло за такова нещо. Това са някакви митове, разпространявани из мрежата. Да, наистина, може да е имало такива случаи, но защо трябва да слагаме всички под един и съш знаменател? Пък и когато си тийнейджър какво може толкова лошо да ти се е случило, че да не искаш повече да продължаваш напред? Ако се отказваш толкова лесно още от сега, как ше намериш сили да се справиш с истинските проблеми, които рано или късно ще дойдат на по-късен етап от живота ти? Трябва да се бориш, независимо какви усилия ще ти коства това...
А като говорим и за митовете за самоубийство- има и много позьори, които се обличат в този стил и разпространяват някакви съвсем погрешни неща. но за съжаление, повечето хора са склонни да вярват на тях, отколкото на истинските последователи на този стил. И от там вече идват всякави неразбирания относно стила. А това е просто едно течение в музиката...
Според мен не трябва да съдиш човек само по външния вид... Колко от тези, които псуват емотата познават някое или някога са разговаряли с такъв човек. Ако го направят може и да си променят начина на мислене... Но и без друго едва ли някога ще го направят. Понякога различните просто не се харесват....
Повечето,че да не кажа и всички са позьори.
Не ги харесвам емотата/позьорите защото начина им на мислене не ми допада.
Ок имаш проблеми с родителите си,не ти обръщат внимание,но това да се правиш на някой не е начина да оправиш нещата.
Тази позьорщина го правтя само да превлекат внимание.
Да ти имам привличането аз.....
;]
"Дават ми 10 лв.,а не 11."
"Гошко/Пенка си харесва един от другата група!"
"Имам две по краснопис."
Е тфа са ви проблемите.
Има яки мъжки емота и някфи поносими песни,иначе не ме интересуват особено.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Nqmam ni6to protiv emo-tata/imo-tata. Ne sam takava, makar da haresvam muzikata im. Samo ne razbiram za6to trqbva da si rejat venite.![]()
Това за мен са хора с неизживяно детсво...Само лапетата им се кефят...![]()
Трябва им бой и ше се опражвят![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Най-пропадналата младежка субкултура. За мен това не са хора![]()
Децата трябва да слушат Глем и рок докато са млади, да си живеят живота, а не да се депресират за глупости.
Ето ГЛЕМ с/у ЕМО![]()
http://youtube.com/watch?v=815jpJgO7Z0
Емо стила е баси простотията ...
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Стил?
Т'ва не беше ли секта?
О.о
paska
Дрешките и аксесоарите са супер якиИ някой прически ,
![]()