.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 185
    Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Ами.... няям против тях.. Емотата.. имам против позиорите... а 90% от емота-та са позиорчета... понеже... на някой им хареса стила и започне да се облича тка и аз "аз съм Емо" ...
    Емо girl стават... ама Емо boy деа гейовете деа дано УМРАТ
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Като стил музика - има банди,чиито песни ме кефят супер много,но не всяка новапоявила се група и вече обявила се за емо.
    Като стил на обличане - баси тъпата мода тип фешънярчета - всички с еднакви прически и дрешки
    А като мислене - никога не съм виждала истинско емо,в момента просто е на мода да се правиш на много чувствителен и отчаян от живота,което изобщо не се покрива с представите ми за истинското емо.Ддз....
    Кретенизмът е здраве

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от d1zzy
    Тъпа работа. Деца на по 13-14 се правят на депресирани и се мацат с грим.
    Точно

Емо=позиор
    Емо=гей
    Emo=shit
    I love to say fuck every fucking day

Град
    в къщи :D
    мене пък ме кефи как се обличат а също и прическите им . не ми пречат,нямам нищо против тях само дет това тяхно изживяване на света по техен си начин не ме кефи-ама няма как.

Кво е "емо"?
    we give it all.

Доста тъпо ми се струва цялото тва нещо! Правят го само някви 13-14 годишни хлапета за да предизвикат някво вномание към себе си.
    Lif3 iS a game! Never Stop ing iT! Nev3r g!ve Up!!!

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Кво е "емо"?
    Име. Идва от Емил Като Иван, Пешо, Тошо, Гошо, Сашо и т.н.... не виждам какво се превъзнасят по тоя Емо...

аз подражавам на стила г/д ама всъщност мразя емовците

Град
    isperih
    Емо СтиЛът е измислица отвсякъде,просто не знам тези хора какво искат да постигнат като се режат взаимно!!!

Всеки може да си прави квото иска.Живеем в свободна държава все пак,но не са ми приятни

Град
    pz city
    емо стила е най-голямата глупост.момичета и момчета на 12-17 год. си правят живота ад..... ЗАЩО БЕ???!??? вместо да се радвате и да изживеете детсвото си....Приказките за самоубииства са прекалени .... ако са толкова емоционални само ако знаеха какъв КУР ги чака по-нататък и .... страх ме е да си мисля какво ще си пречинят..... ТЪПА МОДА

Не не съм Емо.Харесва ми стилът им ,но не ми харесва, че някои емота си режат вените и такива.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от val_
    аз подражавам на стила г/д ама всъщност мразя емовците
    А аз мразя чалга ,но я слушам с кеф!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

eмотата съкс стила също
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Позьорщина! Хора с измислени проблеми търсещи внимание на това му викам емо!

Ми тия са някфи никфи смеска между goth и punk и глей кфа комбинация само става .Новата мания при емотата е "България над всичко",вече са нацисти.Ми не,не ми пука за тях,те ще се самоизбият

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от DaЯk_AнGэL
    Може ли някое емо да ми каже емо група освен My Chemical Romance? Не искам да седя непросветена...
    не съм емо, но ... Saosin, Funeral For A Friend, Alesana, Emarosa, Blessthefall,Drop, dead, gorgeus, 30 seconds to mars, The Used ... надявам се, че тези стигат

Повече от фен Аватара на yozito
    FUCK EMO
    BE GOSHO!
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от yozito
    FUCK EMO
    BE GOSHO!
    +1

Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Цитирай Първоначално написано от DaЯk_AнGэL
    Може ли някое емо да ми каже емо група освен My Chemical Romance? Не искам да седя непросветена...
    не съм емо, но ... Saosin, Funeral For A Friend, Alesana, Emarosa, Blessthefall,Drop, dead, gorgeus, 30 seconds to mars, The Used ... надявам се, че тези стигат
    My Chemical Romance не са емо! Самият вокалист на групата казва:
    "Emo is a pile of shit!"
    30 seconds to mars се водят за Alternative Rock,Progressive Rock!

offf stia filmi we ne sam emo..a i v bg nqq istinski emota..si4ki stananha poziori..ei tfa e istinata..ae stia tolkoz
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

пфффф .... Абе то в Бг няма риъл емота .. от както стана известен тоя стил в Бг сички турбо чалгари , хаусъри , фешъни и секви подобни станаха SOOOO EMOO Деца на по 11-12 години са емота Слушат чалга и ар-ен-би , обличат се кат чалгари , но си правят некви смотани прически , снимат си кривите крака и правят некви умрели физиономии и вече са емота ...ще ме рабият тия животни ейй

А иначе за тия истинските ... не ми пречат ... да се оправят в живота

емо съкс

Град
    Between The Hell and The Heaven
    стил като стил
    хора като хора
    не ми пречат,стига да не са такива,защото е модерни или нещо от сорта.
    ако са си емота по природа и си слушат съответната музика-всичко е О.К.
    днеска се запознах с 3 такива и съм им мн благодарна-изгониха биещия си чекии чичко,който беше в храстите,зад пейката на която бяхме седнали с една аверка
    дам и само още нещо...то много от групите,които масата емота по света слушат ,не се определят като такива(все-пак знаете мнението на повечето хора за стила)

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си