- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за емо стила?
Ами.... няям против тях.. Емотата.. имам против позиорите... а 90% от емота-та са позиорчета... понеже... на някой им хареса стила и започне да се облича тка и аз "аз съм Емо" ...
Емо girl стават... ама Емо boy деа гейовете деа дано УМРАТ![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Като стил музика - има банди,чиито песни ме кефят супер много,но не всяка новапоявила се група и вече обявила се за емо.
Като стил на обличане - баси тъпата мода тип фешънярчета - всички с еднакви прически и дрешки![]()
А като мислене - никога не съм виждала истинско емо,в момента просто е на мода да се правиш на много чувствителен и отчаян от живота,което изобщо не се покрива с представите ми за истинското емо.Ддз....
Кретенизмът е здраве
мене пък ме кефи как се обличат а също и прическите им . не ми пречат,нямам нищо против тях само дет това тяхно изживяване на света по техен си начин не ме кефи-ама няма как.![]()
Доста тъпо ми се струва цялото тва нещо! Правят го само някви 13-14 годишни хлапета за да предизвикат някво вномание към себе си.![]()
Lif3 iS a game! Never Stoping iT! Nev3r g!ve Up!!!
Име. Идва от ЕмилПървоначално написано от TellMeYourName
Като Иван, Пешо, Тошо, Гошо, Сашо и т.н.... не виждам какво се превъзнасят по тоя Емо...
Емо СтиЛът е измислица отвсякъде,просто не знам тези хора какво искат да постигнат като се режат взаимно!!!![]()
Всеки може да си прави квото иска.Живеем в свободна държава все пак,но не са ми приятни![]()
емо стила е най-голямата глупост.момичета и момчета на 12-17 год. си правят живота ад..... ЗАЩО БЕ???!??? вместо да се радвате и да изживеете детсвото си....Приказките за самоубииства са прекалени .... ако са толкова емоционални само ако знаеха какъв КУР ги чака по-нататък и .... страх ме е да си мисля какво ще си пречинят..... ТЪПА МОДА
Не не съм Емо.Харесва ми стилът им ,но не ми харесва, че някои емота си режат вените и такива.
А аз мразя чалга ,но я слушам с кеф!Първоначално написано от val_
![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Позьорщина! Хора с измислени проблеми търсещи внимание на това му викам емо!![]()
Ми тия са някфи никфи смеска между goth и punk и глей кфа комбинация само става.Новата мания при емотата е "България над всичко",вече са нацисти.Ми не,не ми пука за тях,те ще се самоизбият
не съм емо, но ... Saosin, Funeral For A Friend, Alesana, Emarosa, Blessthefall,Drop, dead, gorgeus, 30 seconds to mars, The Used ... надявам се, че тези стигатПървоначално написано от DaЯk_AнGэL
FUCK EMO
BE GOSHO!
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
My Chemical Romance не са емо! Самият вокалист на групата казва:Първоначално написано от LastWarrior
"Emo is a pile of shit!"
30 seconds to mars се водят за Alternative Rock,Progressive Rock!
offf stia filmi wene sam emo..a i v bg nqq istinski emota..si4ki stananha poziori..ei tfa e istinata..ae stia tolkoz
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
пфффф .... Абе то в Бг няма риъл емота .. от както стана известен тоя стил в Бг сички турбо чалгари , хаусъри , фешъни и секви подобни станаха SOOOO EMOOДеца на по 11-12 години са емота
![]()
Слушат чалга и ар-ен-би , обличат се кат чалгари , но си правят некви смотани прически , снимат си кривите крака и правят некви умрели физиономии и вече са емота ...ще ме рабият тия животни ейй
![]()
![]()
![]()
А иначе за тия истинските ... не ми пречат ... да се оправят в живота![]()
емо съкс
стил като стил
хора като хора
не ми пречат,стига да не са такива,защото е модерни или нещо от сорта.
ако са си емота по природа и си слушат съответната музика-всичко е О.К.
днеска се запознах с 3 такива и съм им мн благодарна-изгониха биещия си чекии чичко,който беше в храстите,зад пейката на която бяхме седнали с една аверка![]()
дам и само още нещо...то много от групите,които масата емота по света слушат ,не се определят като такива(все-пак знаете мнението на повечето хора за стила)
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?