- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програмиране-Мързел :D
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Правя тая тема щото нема какво да правя има де ама не ми се чете и занимава с ПХП та въпрос към напредналите с програмирането,КАК и за колко време научихте даден език и не ви ли мързеше да го учите вместо да цъкате некоя игрица.Дайте съвети на хората като мен начинаещите в програмирането.Иначе HTML,CSS,Java Script горе долу ги знам ама пхппппдайте и някакви полезни линкове и т.н.
Нов човек съм
К'во да ти кажа...Аз лично не мога да пиша код, но видя ли го, знам за какво служи.

кажи ми лек за мързела
Нов човек съм

няма ..
И аз съм същия ...Първоначално написано от Christ
Аз пиша на С++ някой неща .. и доста често крадвам по коякой код
haha 11 klas sym i moje da se kaje 4e css i html gi ponaznaivam ,c syshto dolu-gor eosnovite gi imamsq u4a java script ... probwa v http://www.w3schools.com/
ot ednata strana pi6e6 koda ot drugata pokazva kakvo vyrshi
qko e

Perl - 2ра книга,но все още има да се уууучии.Лек за мързела - практика и въображение

Наистина когато господ е раздавал мозък, аз съм бил в тоалетната.
Първо да уточня, че с уеб програмирането съм жив зян.
Започна с Паскал и Делфи, понеже ги уча в универса. Ръководството по Делфи беше доста интересно и се зарибявах да правя мизерни уиндоус програмки.
После реших да мина на нещо по-сериозно и започнах да чета C++ for Dummies. Всичко беше наред, докато не се оплетох в указатели и не го зарязах, за да се захвана с Java. Java ме зариби доста, най-вече с обектно-ориентираната си природа. Доста ми е интересно да работя с обекти (а и с проектиране на бази данни, нещата са близки). После ме приеха в един курс по Java и сега може да се каже че го знам на напреднало ниво. Сега чета книги за сертификация и лятото може да се явя на Sun Certified Java Programmer.
Всичко това се разви за около една година: миналата година по това време правех тъпите програмки на Делфи.А от другата седмица започвам работа като Java програмист.