.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

имам психологически проблем с ерекцията

здр на всички. значи незнам защо, но по време на секс, точно като дойде момента да го вкарвам и ми спада, според мен е от притеснение и от неопитност, незнам, но много даржа на моето момиче и не искам да я разочаровам.Ако някой има идея как мога да преодолея тоя проблем моля, нека пише. а и също така искам да питам ако взема нещо като испанкса муха или друго такова дали ще ми помогне.......?
    мерси на всички предварително

Такамммм като за начало не вземай нищо от сорта на виагра и т.н.
    100% всичко е от притеснение,така че наблегнете на играта преди секса Една-две чаши вино също ще ти се отразят добре Все пак алкохола помага да се отпуснем Айде успех

Мега фен Аватара на amatorium
    Liji q. Shte se vuzbudish super mnogo i shte zabravish pritesnenieto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Алкохола преди секс наистина може да ти помогне.Но не прекалявай.

alkohol maduri shte pomogne neznam asno e che tq te razbira razberete se taka tq da vodi razbirash li tam syblechete se govorete si predi da pochnete za da se otpusnesh nedeite byrza i nedei pi alkohol !!! NEZNASH KAK SHTE TI POVLIAE !!!
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Виаграта е много вредна,от алкохол ако прекалиш може да не ти стане,без дори да усетиш,че си прекалил.Истинският ебач не пие!
    Любовна игра ОК,за лизане не знам,обаче ако ти направи една свирка,не мисля,че би ти спаднал,даже може да и хареса като и го вкараш по-твърд и голям
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

hottie
    Guest
    има много подобни теми надолу, виж ги там съм писала доста. не ми се повтаря...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тя да си го вкара сама.

Може да е от отвръжщение Сиреч момичето да е има косми между гърдите и мишниците и да е отвратителна :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си