- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да пия ли болкоуспокоителни 1-вия път.
Еее, ае, касапницата.
На телетата като ги колят дават ли има аспирин ?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Abe gluposti..kvi bolkouspokoqvashi we..NQMA DA TE KOLQT...ako tolkova te strah ,che chak kum hapcheta si se naso4ila..PO-DOBRE nishto ne pravi..iLI se otpusni i se naslajdavai-kogato GO ISKASH... i da te boli-6ti e priqtno...e stiga partniora ti da ne e GRUB!.... ta ne se izlagai da vzimash kakvito i da e hap4eta...a ako ne mojesh oshte- NE GO PRAVI.. USPEX...
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Sarabi,може пък да им дават бе ти от къде знаеш![]()
nqma smisal ot takiva bokluci 6tom se obi45ate zna4i 6te bade vnimatelen,a ako si gotova ne bi trqbvalo da te e strah
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Prieto e da se kazva Bolkouspokoqvashti. I tova da gi piesh e napulno bezsmisleno. Nai-malkoto, zashtoto nqma da podeistvat!! Osven tova pri vsqko momiche e razlichno- teb moje i da NE te boli. Ne e vqrno tova, che boli i sledvashtite puti. Moje i da boli, moje i da ne. Tova che nqkoi go e bolqlo ili obratnoto, ne oznachava, che pri teb shte bude taka! Ako priqteliqt ti te obicha, shte se postarae da e maximalno nejen i da te boli kolkoto se moje po-malko.
Mojesh da si vzemesh lubrikant/ili ovlajnqvasht gel "Glaitgelen". Toi se prodava v aptekite/
Uspeh