.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на Sarabi
    Еее, ае, касапницата.
    На телетата като ги колят дават ли има аспирин ?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Abe gluposti..kvi bolkouspokoqvashi we..NQMA DA TE KOLQT...ako tolkova te strah ,che chak kum hapcheta si se naso4ila..PO-DOBRE nishto ne pravi..iLI se otpusni i se naslajdavai-kogato GO ISKASH... i da te boli-6ti e priqtno...e stiga partniora ti da ne e GRUB!.... ta ne se izlagai da vzimash kakvito i da e hap4eta... a ako ne mojesh oshte- NE GO PRAVI.. USPEX...
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Sarabi,може пък да им дават бе ти от къде знаеш

Супер фен
    nqma smisal ot takiva bokluci 6tom se obi45ate zna4i 6te bade vnimatelen,a ako si gotova ne bi trqbvalo da te e strah
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Да пия ли болкоуспокоителни 1-вия път.

Prieto e da se kazva Bolkouspokoqvashti. I tova da gi piesh e napulno bezsmisleno. Nai-malkoto, zashtoto nqma da podeistvat!! Osven tova pri vsqko momiche e razlichno- teb moje i da NE te boli. Ne e vqrno tova, che boli i sledvashtite puti. Moje i da boli, moje i da ne. Tova che nqkoi go e bolqlo ili obratnoto, ne oznachava, che pri teb shte bude taka! Ako priqteliqt ti te obicha, shte se postarae da e maximalno nejen i da te boli kolkoto se moje po-malko.
    Mojesh da si vzemesh lubrikant /ili ovlajnqvasht gel "Glaitgelen". Toi se prodava v aptekite/ Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си