- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Височина ?? (въпрос към момичетата)
А на мъжете 185см. и се очертава холандците още повече да се издължаватПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
epa shte ti kaja che shte udarish 2metraПървоначално написано от worldstarr
![]()
Аз съм 163-4 някъде(не е много), ама имам супер телосложение, казвам си го с ръка на сърцето. Аве момчето трябва да е 180 и да тежи около 70 кила и да носи 44-43 обувки и да е мноо стегнат, щото иначе няма да има никфа химия
![]()
Няма значение :P
Аз съм 175, така че предпочитам да са над 180![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
аз съм като някво джудже..иначе има време де ще порасна и азиначе съм 1.50 aa момчето до мен предпочитам да е 1.70 - 1.75
![]()
Желязна Девица
Падам си по момчета над 1.80см минимум
Аз съм 1.70 см![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
да, бе да!Първоначално написано от Tae-Tae
Е аз съм около 180 см. значи ти покривам критерияПървоначално написано от miloto_girl-4e
аз съм 195 см. покривам ли ти го?Първоначално написано от Spincho_LIVE
![]()
![]()
![]()
idealen si xaxaxПървоначално написано от I_likE_Sex
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз съм към 174-5 и със сигурност предпочитам над 1,80![]()
ami az sam 167 a priqtelq mi e 173 i smqtam 4e e dobre nz za drugite no na men mi haresvat dolu gore takiva
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
аз съм от ниските модели някаде 162-3-4..там някаде ..ама харесвам се щото тай или иначе немога да променя нищо ..по темата ..обезателно под 180..
![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
nad ili tam nqkade,no i da ne e prekleno visok
аз съм 177 едва ли ще порасна още ,въпреки ,че се говори ,че мъжете ръстат до 25г,та като гледам повечето препочитат над 180,което не добре за мен
Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
+1
Хих и аз съм такаПървоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
mii az sum 168 sm. gadjeto mi e 185 i mi e idealno padam si po po visoki muje. :P
hmm... az sam blizo 1.70 na4i nad 1.80![]()
aixuiauxiax emmm az sam nqkae 170sm....a gadjeto mi e 184 nqkae.....norm e taka...ama az qko se kefq na mom4eta 190 195 ...nz ama visokite mom4eta vinagi sa mi bili slabost...imala sam gadje 198 i mi be6e mn qko....vapreki 4e ponqkoi pat.....daje i kato sam bila na tok4eta....nemojeh da go stigam za celuvka...i se toi se ponavejda6e leko
![]()
[/code]
Висоооок ... над 1,80 (: Все пак аз съм 1,75![]()
абе много зависи....ако момчето е 180 пък е 60кг..... в никакъв случай!Телоразположението има огромно значениено аз предпочитам под 180,щото аз съм 158 хахахаха
Не само, защото аз самата съм висока ( 178 ) , но все пак харесвам по-високи момчета, макар че бившия ми приятел беше по-нисък от мен.... абе зависи от човека, пък и за любовта граници няма... ти като са влюбваш изобщо не гледаш висок ли е нисък ли е....
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Ами аз предпочитам момчета над 180
С приятеля ми имаме около 15см разлика и си ми е добре![]()
Аз съм 175смаммм той е над 190см
![]()
![]()
![]()