- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Височина ?? (въпрос към момичетата)
na men vinagi mi stava sme6no mama kato zastane do tati mama e 160 a tati 195predstavete si
sestra mi e 176 apak priqtelq i 185 taka 4e spored men 10 ili 8 sm sa dobra razlika ama v nikakav slu4ai po nisak ot men
az sam 168 taka 4e mom4eto ako e 180 to4no![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ми аз съм само 161 ама съм 8ми клас де аве според мен тва няма зна4ение аз всякакви си ги хващам , не ги избирам по р1ста ама наистина е мн яко като до теб застане някой с 20-25см по-висок![]()
![]()
![]()
az sum okolo 164 ..ne6to takova mai...i idealniqt rust za mom4e mi 186sm....mn e sladko kogato te gleda otvisoko i na momenti ti se nalaga da sko4i6 za da si otkradne6 edna celuvka....ehhh.....
Около.![]()
Аз съм вече 175 сигурно, та за това.![]()
What you give is what you get!
180определено :P аз съм 165
![]()
![]()
az sum 1.70 taka che nad 1.80![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
az sam 175 max ama huq mi e 19 santa i sam simpatqga s hubavo tqlo !!! a pak markuchite s malki pishki i pupchivi lichicza mogat samo da mi zavijdat![]()
![]()
![]()
![]()
a che si kreten propusna da spomenesh?;)Първоначално написано от MAiK88
Над 1.80... Даже към 1.90... И ако не съм прекалено нахална към 2.00... Обожавам високи мъже и ако са волейболисти има още един голям + за тях!!! Ама за жалост всичките ми бивши са колкото мен или с 2-3 сантима по-високи... а съм 170-1 ... момчетата в класа ми са или колкото мен или малко по-ниски, а съм 12-ти клас...![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
аз съм доста високичка.. не съм се мерила скоро, но определено харесвам по-високите момченца.. около 180-190![]()
аз обичам по височки, въпреки че трябва да седя през повечето време на пръсти или на неква платформаАз съм 155 приятеля ми е 2 метра
.. ама не пречи
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^
ee kak zabravih da spomenaПървоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
Аз предпочитам да не е под 176 см. Самата аз не съм кой знае колко ниска - около 168-170 см, а пък би ми било странно да взема да стърча над момчето, с което съм...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Миииии при мен за предпочитане е да не е под 1.70![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
няма .... на 15 бях 189 ..на 16 -192 ... и сега до 19 (по4ти) си седя 192 ...Първоначално написано от visok
И бтв ... аз ли изпуснах нещо или какво но всичките ми приятелки са били по 165-7 ( аз 192 ) ... и абсолютно всяка се е кефила на макс като излезе с мен![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
някои казват,че по-високите момчета са с по-големи...членове
аз мога да си похваля момчето...бая е висок
![]()
:P :P