- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На коя известна личност приличате?
tqlo-angelina jolie![]()
![]()
![]()
lice-angelina jolie30%,eva longoria30%,haidi clum20%,lisa cudrol20%
ami po princip mn sa mi kazvali 4e prili4am na Hilary Swank i az 4esno kazano taka mislq.po tqlo su6to doly gore stryktyrata e ednakva myskylesta i liceto e s po grybi skyli da go kaja samo deto imam malko po edri gurdi(i na godini sum po mlada )
ina4e toq sait napisa 4e prili4am na natalie portman,charliez teron,elisha kuthbert,jesika simpson,tia karere,yasmin chairi(izvinqvam se ama pove4eto neznam kak im sa pi6at imenata dano sa pravilni),celine dion,claire forlani,melinda klark,mariah carey.
oh oh toq sait me razbi napravo ymrqh ot smqh.a da ne govora 4e dade i nqkolko snimki na muje napravo neizdurjam.pove4eto koito mi dade na snimkite na aktrisite ima6e samo prilika v o4ite 4e pogleda mi e takyv s izrazeni o4i i skyli ne6ty kato tia karere ama drygite izob6to ne prili4am na tqh neznam kude my hrymna![]()
![]()
Според този сайт приличам на Сандра Бълок и Меридит Монро![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
Marlyn Monroе,Хилари Дъф на 64 процента на Дженифър Анистъ на 62,според мен не приличам на никоя известна личност
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Ми и на мен като Муника ми казват за Адриана Лима заради тялото ми и заради очите най-вечеА соперд сайта на Кристина Агилера в лицето.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
И в тяло и в лице на Адриана Лима,а и имената ни си приличат-аз съм Аделина,а тя е Адриана.
значи въпреки проблемите ти с кожата, пъпките и малките гърди приличаш на адриана лима ?Първоначално написано от adizitk1
![]()
хах направо ме убиПървоначално написано от OtherDimension
и още нещо да добавя,как така всички приличате на Адриана Лима и в лице и в тяло ако приличахте толкова колкото казвате,нямаше д апишете в форума,а щяхте да сте на фотосесии
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
aishwarya rai
Mia Farrowтази пък нито я знам ква е нито съм чувала за нея
![]()
Първоначално написано от comics
+1 prili4ame si 73%Първоначално написано от *LoRa*
Bring me to life...
Пробвах със снимка на Аврил и се оказа, че Аврил прилича повече на Кирстен отколкото на себе си![]()
myheritage. com /FP/Company/face-recognition-results.php?temp=7000b284pe3sdi47&server=Server14& database=2&startYear=1800&endYear=2005&loadMethod= myFiles
98% Ашли Олсън (на една от 10те снимки,които пробвах. на другите... няма съвпадения)
![]()
Приличаш на Честър Йеииий обичам ЧестърПървоначално написано от blackreplay
![]()
Кристина РичиКОя е тая светнете ме шот нз
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Начи обобщавам--> Бионсе,Чад Майкъл Мъри,Калиста Флокхарт,Кристина Ричи ии оная от Американски пай червенокосата
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
леле,..нарочно пуснах повече снимки,щото да видя дали ще има съвпадения,повече от веднъж.Пуснах 8 снимки,ето резултатите:
Rachel McAdams
90%-Rachel McAdams
още 1 път >90% Rachel McAdams
75%-Kristin Kreuk
80% -Kristin Kreuk
86%-Alexis Bledel
80%-Alyson Hannigan
72%-Natalie Imbruglia
..излезе,че съм м/ду прекрасна Рейчъл,която обожавам :P и красавицата от Смолвил....,,че съм чаровна така е,ама тфа ме срази,с толко повтаряне на резултати
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ем малко в устата си приличате, ама тая е доста по-скулеста от тебе.Първоначално написано от extreme_
![]()
Кейти Холмс, Ашли Олсън, Кейт Уинслет... и на онази мацка от Досиетата Х. Имаше и още някакви, световно неизвестни...
Според друга снимка пък - Арета Франклин, Алиша Кийс и Ана Курникова![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Оф, колкото и снимки да пусна-все различни ми дават...
И все пак имаше и някакви съвпадения де...
Кристина Апългейт, Ашли Тисдейл, Кейти Холмс...
Някви такива...
Лоша работа...
Ааа, да попитам какво да направя, за да разбера на кого приличам по тяло, че тъй и не разбрах?!