- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Събуждали ли са ви във свирка...?
Emi mislila sym si go mnogo pyti ,4e ako spa pri moya priyatel to4no taka bih go sybudila![]()
Да и е готино! :P
Брей, бях извън града и за цял ден доста неща сте изписали... :P
Първоначално написано от SINDEL
Първоначално написано от Diabolic^Angel
Първоначално написано от 5e5cuTy
Първоначално написано от miss_kiss181
![]()
Браво бе, па аз на едно момиче да не попадна да прави такива неща, като вас![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък са стреснах! Еми спинкам си сладко и оная ми го изкара и аз като са събудих са уплаших! Рано сутринта свирки ще ми прави!Аз немога да се събудя ,а едва ли ще събудя х*я си!!!
П.П. Така щях да я ударя ,ама са усетих ,че не е крадецПосле целувки простотий , и пак заспах
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Хмм... бих предпочел да ме събуди с кафе в ръка /съвсем сериозно/
Пък и немисля, че ще ми хареса събуждането със свиркавсе пак си има време за всичко и сутринната свирка не е мн подходяща за събуждане според мен ...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Мен само веднъж са ме събуждали със свирка и то настоящата ми приятелка. Разликата е само, че тя ме събуди към два - два и нещо след полунощ. Ако ми бяха казали да си го представя бих помислил, че ще ми се спи и няма да съм в насторение. В действителност, обаче, супер много се възбудих - правихме много здрав секс и накрая.... естествено заспахме![]()
Да, правила съм го. Хубаво е да събуждаш човека до теб, по такъв приятен начин...![]()
Будили са ме със свирка .. веднъж .. беше невероятно .. беше адското .. пожелавам на всеки да изпита това усещане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedem das Seine!
I hope so...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
mi az i da iskam nqma da stane 6toto az predi 11 ne stavam taka 4e ako toi stava rano nqma kak ama ako stava po kasno super apak i nqmam ni6to protiv
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Дам. Ама ако първо си удари една четкаче сигурно няма да иска да ми става
![]()
![]()
![]()
![]()
Pravila sum go, no mi kostva6e mn usiliq da se subudq i da zapo4na da deistvam, a i da se murdam leko, za6toto moqt 4ovek se subujda ot vsqko moe dvijenie i e mnogo trudno da go iznenadam...No puk kogato e stavalo e bil mnogooooo dovolen.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Първоначално написано от princesa_viki
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мерак ми е да го направя, само ме спира да не взема да отнеса някой ритник, докато е сънен...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
А петел събуждал ли Ви е?
Пазете си фантазиите за себе си, стига сте заливали с малоумни теми.
"Събуждали ли са ви във свирка...?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Трябва и аз да започна да го правя,като гледам постовете преди мене..
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Май си изостанал, или пък си свикнал само на "made of pain" да те събуждатПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
тва е мн мн яко не мен ми харесва.... пък и сутрин е доста ....:P
Май си пропуснал първи клас?Първоначално написано от FunnYboY
Или класната ти ти е била леля и те е пуснала, без да можеш да съставяш изречения.
Ето това се нарича мечешка услуга :/
ами супер яко начало на деня... разбира се, че съм го правила![]()
![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Най-добре да не ме събужда, ако не иска да изяде няколко неволни псувниПървоначално написано от FunnYboY
![]()
![]()