- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Събуждали ли са ви във свирка...?
Подкрепям..Първоначално написано от nether
![]()
хахах мен товарен влак не мой ма сабуди а що се отнася до свирка...е яко ше е ама едва ли ше се събудя![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
Първоначално написано от Made_of_Pain
Платих си и минах във втори клас...![]()
А пък като ти прегледах последните 10-20 поста, не видях нищо смислено, освен заяждания!
Така че ще те помоля да спреш да спамиш в темата ми и да си намериш друга...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Пробвай, пробвай... няма да сгрешиш![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
...i sled tova edin zdrav sutreshen seks...eh kakvo povveche mu trqbva na chovek za da byde shtastliv, pone taka razsyjdavashe bivshiq mi priqtel
- opredeleno mnogo mu dopadashe tova sabujdane :P
A qui
готино събуждане
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
+1Първоначално написано от marina star
Правила съм го![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
И аз съм така - винаги се будя, затова събуждане точно не ми се е случвало, но веднага след събуждане пак е много готино. Ама обикновено аз съм по инициативния сутрин рано, въпреки че едвам гледам тогава - веднъж толкова се бях надървил, че както си спяхме на лъжички и реших да правя секс с нея докато тя спи - естествено се събуди докато се опитвах да й го вкарам, но се получи страшен сексПървоначално написано от leti_cherry
![]()
Когато се сабудя първите 20 секунди съм много раздразнителенСлед това може и няколко даже
![]()
Сутрин нито той, нито аз фунционираме. Като се събудим обикновено се караме кой да направи закуска.
Първоначално написано от princesa_viki
o4akvam go s neturpenie![]()
Ami me4tata mi e da me sabydat sus svirka,ama jena mi....
Te ti sichkata gaz!
emi da mn qsny,4e iskam,ama....![]()
![]()
![]()
Life is good , but isn't forever !
as sytrin kat stavam s1m mn0o0ogy kriva ama katy iskliy4im t0va bix gy napraila..6t0o ne..slet katy znam 4e na avera mi 6i my e kef..) XixIXi
za sijalenie ne sym 4uvstval takoa ne6to no bih jelal i to MN![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от x3eme
Може ли и аз, може ли и аз...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Не, ама ми е една огромна мечта...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
bih iskal no zasajelenie nevujmojno e zashtoto spa po korem :lol:
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Бих го направила с огромно удоволствие, но проблемът е, че заспя ли - няма събуждане. Тоест мъжът до мен 100% ще стане първи.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Правят ми го и ще продалжават да ми го правятПървоначално написано от Carmen_Kass
![]()
малеее колко момичета казват че го правят редовно.делее де и аз да срещна такава като вас,дето да ме бути със свирка
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
krasiii mrusnik takuvПървоначално написано от FunnYboY
pa ela ama samo 6e gleda6 :P
![]()