- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Събуждали ли са ви във свирка...?
ako zavisi ot men 6te go pravq sutrin, obed, sledobed, ve4er no6tem i po vsqko vreme, no edno priqtel4e mi razkazva6e 4e negovata e re6ila da napravi ne6to takova i kogato se subudil bilo napravo zlove6to da q vidi tam dolu! Ne iskam da izkarvam akula na priqtelq si!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
е аз искам едно кафе една цигара и да се е съблякла чисто гола, тва го казвам щото е наи якото събуждане което съм имал до сега
nai- qko e s kafe zakuska seks i o6te sun, zaebi q taq svirka ako ima6 tova cql den ni6to drugo ne ti trqbva!Първоначално написано от 50cent
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
къв секс бе човк аз едвам ставам ,аз без кафе немога голата какичка до мен беше просто бонус за предишната вечерПървоначално написано от key_of_hell
e za tova e kafeto i hranata i kato se suvzeme go nokultiram pu6ime po cigara sled sexa i ot tam nqma pove4e 6ans za stavane pone do 18:30Първоначално написано от 50cent
абе и така става ама то тва ще значи да си проспя младенитеПървоначално написано от key_of_hell
e nali se se6ta6 4e tova ne se slu4va vseki den!?! Samo kogato ima vuzmojnost, za6toto sled 3 dena takuv jivot nali se se6ta6 4e nqma da ima s kakvo da se napravi zakuska, nqkoi trqbva da raboti!
неса ми го правили,но го искам
I"m Lonely ...
Таааа.... какво мислите, нищо, че темата ми е стара...![]()
![]()
На мен, все още, никое момиче не ме е събуждала по този начин...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от marina star
![]()
![]()
![]()
Една сутрин,докато бяхме на море това лято бившия ме събуди точно така и направо полудях от кефПосле се наложи около 1 час да се правя,че спя само и само другите да отидат на плажа,а ние да останем сами в апартамента и да си довършим започнатото
![]()
А иначе аз не съм го правила,но може да опитам някой път,кой знае![]()
Като че ли звучи интересно![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Будили са ме със силна музика и тарамбука....![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от 3oPuTy
ахх тииии, що така бе Зори:P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ми защото беше супер приятно,нежно,възбуждащо ..... Абе страхотно събуждане,най-вече след като не бяхме правили секс около 2 седмициПървоначално написано от FunnYboY
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от princesa_viki
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Случвало ми се е... доста е готино...![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от 3oPuTy
Ахх тиии, малка палавница :P![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не съм палаватаПървоначално написано от FunnYboY
Бившия ми беше палав щом реши да ме събуди по подобен начин
![]()
Бих, бих ... даам .. яко е ..![]()
![]()
не съм го правила.. нямам и желание![]()
а с моят сън най много да го сритам и да се обърна на другата страна..
когато спа най много мразя да ме събуждат независимо по какъв начин(даже се мразя и когато се събудя от самосебе си )..
И аз ама са ако прави такова ще си я завия и нея и ще си продължа да спя ако е възможно
при мен просто няма как да се получи да не заспя отново!Първоначално написано от AlokiNn
Аз ако сам си знам че трябва да стана ще стана но ако някой друг много се нервирам че ме е събудил то трудно го правят мен ме е валяло дъжд защото съм спал на отворени прозорци ма кой да усети..
Първоначално написано от AlokiNn
ти си точно за мен бе момче