- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: Спали ли сте с момче с атероми ?
Въпроса ми е Спали ли сте с момче което има атероми ? и какво ви е мнението за това ?
атероми - вид кожна мазнина
http://www.teenproblem.net/s/1287.html
Първоначално написано от girl87
За това става въпрос !!!имам малки пъпчици по пениса
Тези малки бели неща по ръбчето на прехода между главичката и тялото на пениса са така наречените атероми. Те са вид кожна мазнини във формата на малки белезникави израстъчета, които понякога могат да се появят върху лицето или на други места по кожата. Ако не станат по-големи от главата на топлийка или не променят формата и цвета си, те са напълно безопасни. Важно: не се опитвай да ги стискаш или откъсваш, защото това ще доведе до болезнени възпаления. Основното правило е: прегледът при лекар е абсолютно задължителен, ако образуванията по твоята кожа болят, щипят или отделят течности.
bravo za temata bqh zabravil kak se kazva tova ne6to. 6te mi e interesno da vidq kakvo 6te kajat forumcite![]()
devstven sum i ne moga da kaja ni6ty po vuprosa.
A ti girl87 ???? kakvo ti e mnenieto![]()
те са безвредни, нищо неможе да ти стане от тях
повече релеф повече кеф![]()
![]()
![]()
![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Не ми се е случвало и не бях наясно с това нещо![]()
Е как може като гледам какви хубави съвети даваш в другите теми, трябва да се интересуваш повече !Първоначално написано от the_hottie
Ми както е казал koro по горе те са безвредни и явно няма проблемПървоначално написано от billycohen
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
За пръв път чувам за тези атероми ... хм,доколкото разбрах пък и като съдя по това което мисля наистина не трябва да са проблем.. но ми изглежда малко гадно ..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
imam ateromi i moga da vi kaja 4e ne se vijdat tolkova. zad samata glavi4ka sa. Moje da zvu4i malko gadno i nepriemlivo tova "ateromi" no ako ne ste vijdali moje da si suzdadete gre6na predstava![]()
ne se zabelqzvat i moje daje i da iz4eznat sled izvestno vreme![]()
еее нещо не разбрах мислех че по повърхностната кожичка на члена![]()
ne nqma ni6to po koji4kata. kato prusten ot to4ici okolo glavi4kata![]()
e tova zarazno li e kakvo e ?
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
radvam se 4e na priqtelq mi mu nqma ni6to![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Първоначално написано от billycohen
ааа за товаа вече незнам.
аз си мислех мазни точкообразувание по кожата на члена и наи концентриране към долната част.
за това ли става въпрос
http://www.atoute.org/images/penis/zizi%20gras2.jpg - предупреждавам това мъжки член с атероми не гледайте ако ви е гнус
ето една клиника която го прави безкръвно с радио лечения
http://www.svetaparaskeva.hit.bg/ind...es/Page378.htm
QVNO MALKO SA ZNAE6TITE PO TOZI VUPROS.
MI SUPER ZNA4I NE SA SRE6TALI. NO MOGA DA KAJA 4E DORI I MOJE DA NE STE GI ZABELQZALI![]()
не е заразно, и не зависи от хигиената и с нищо не са вредни
Но когото са много и по големи е нужна лекарска намеса. Зависи от случая!!!
qvno ti si po zapoznat ot nas q kaji ot kakvo se polu4avat 6tom ne e i ot lo6ata higiena
ами това са някакви мазнини, забравих какви точно. нещо от жлезите точно там
НЕ СЕ СТИСКАТ ДА ЗНАЕТЕлеко са твърди тези пъпчици защото мазнините са засъхнали. На ден и 5 пъти да се миеш пак можеш да ги имаш но те са само при теенейджърите с времето може да изчезнат.
това са мастни образувания не е кир или каквото и да е било друго.
Все едно жена да надебелее щото не се къпи редовно или да хване цеолит аии стига глупости.
МИСЛЕТЕ МАЛКО МОЛЯ![]()
Само с един съм спала и не е имал такива екстри
Получват се повреме на тийн годините и сами си изчезват... не са вредни и няма никъкъв проблем![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Мъжа има бели тичици по пениса, ама не съм мислила, че е нещо ненормално...Те са малки и дори не се усещат на пипане.
тези малките които сам към ствола са нормални и другото е нормално, просто които се чувства некомфортно да знае че има лечениеПървоначално написано от krem4et0
![]()
Девствен съм, но искам да попитам дали тия гадории изчезват някога и лекуват ли се ?![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Не ми се случвало,не съм и мн наясно.Но предполагам,че не би имало проблем![]()
Интересува ме как се лекуват, защото имам съмнения!!!!![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
грешно ти е мисленето!! това, че има опит и знае много неща. не означава че знае всичко, а това че си признава че има неща които не знае е най-доброто което може да направи и трябва да взимате пример, а не хем да не знаете хем да давате грешни съвети..Първоначално написано от girl87
не е срамно човек да си признае че не знае нещо, по скоро е мъдро че проявява любознателност...
ПС: егаси кви ги говоря
одъртявам
![]()
Do you speak Salsa? .......