- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спичането на момчетата пред момиче!
Искам да задам въпроса - когато някое момче се спича да речем като види хубаво момиче в кафене, училище ... и като се заговорат ... това отблъсква ли момичетата. То вече стана или да си развратник или спекан и тия дето се спичат са на загуба , усетат ги наточените пички и айдее...
Какво ще кажете по въпроса?
Е определено няма да можеш да спечелиш момиче с мълчание и с забит поглед в земята....
JUST DANCE!!
ами виж аз попринцип не се впечетлявам от момчета които като ме видат даже не ме поглеждат! АМА ХУБАВИТЕ МОМИЧЕТА НЕ СА ТОЛКОЕВА ЛОШИ И АКО НЕ СЕ СРАМУВАШ КАТО ГИ ВИДИШ ЩЕ ТЕ ХАРЕСАТ или поне ще направиш добро впечетление!![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Добре де, а това как би могло да се излекува в дадения човек?
Пийни една за отскок, преди да излезеш......Първоначално написано от 6ibanqka
Бе просто не трябва да ти пука от нищо!![]()
JUST DANCE!!
сладур ти да не си си харесал някоя готина мацка ? [/code]
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
казваш си отивам пук квото стане, тъй или иначе си губещ ако не направиш нещо![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
то тва ако се лекуваше... за всеки мъж по 2 жени моето момче...Първоначално написано от 6ibanqka
Спри да си мислиш дали бритона ти е накриво , дали гащите ти са на мястото си , дали не си си забравил част от мустака неибръсната и така нататък ... ОТПУСНИ СЕ !!! Просто е...
I am not an artist I am a fucking work of art!
ами принципно зависи...ако е някой пич и на мен ми харесва....спекъл се не спекъл го взимам...се някога ще се отпусне!![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
ei 6ibanqk na kolko si godini?![]()
trqbva da ob6tuvash s momi4eta dori i priqtelki i taka 6te sviknesh s vremeto da ne se spi4ash.
oburni vnimanie i na viziqta. neznam kak izglejdash ina4e probvai s nqkoi koito da ti pomaga![]()
Амии не, че съм харесал специално някоя, но просто тъпото спичане го усещам как спъва. А това се дължи на малкия опит с момичетата като цяло...Първоначално написано от borgunka
ми пич, ще ти кажа - 18 год. Външния вид е ОК. Това не е проблема. В акъла е проблема и го виждам, но е трудно да се превъзмогне.Първоначално написано от billycohen
Така се е стекъл живота ми до сега, че да съм на тоя хал![]()
mi az da ti kaja mn se hva6ta6 za tova qvno ti si misli6 4e ima6 tozi problem ne misli za tova na men mi se e slu4valo daje mom4e s koeto sym govorila po slu4ainost 1 pyt s nego do kraq na ve4erta da me drypne i celune 4esno ti kazvam az se pritesnih pove4e ot kolkoto toi taka 4e nedei tolkova da se pritesnqva6 nastypi zdravo a pyk kvoto 6te da stava posle![]()
ок де се някога ще се отпуснеш..просто не мисли за нищо..не мисли"ся тая дали ще ме хареса" или "как ли изглеждам" просто се отпускаш и си мислиш"мацката е готина и ще я забия"![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
mn e prava nali si na 18 bydi myj yk ko ti puka ko te otreje [/b]Първоначално написано от ^KonI^
Първоначално написано от kefish_meee
имам една приятелка дет умира за такива мом4ета![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Kato izlizash s priqteli i v kompaniq koqto te predrazpolaga leka poleka shte sviknesh i prosto nqma da usetish che shte se durjis s momichetata,kakto s obiknovennite ti priqteli) Prosto ne pravi briera mejdu durjanieto ti s priqteli i s momicheta,druj se otspunato kakto s priqtelite ti ,ako trqbva si predstavqi che na sreshta ti e priqtel a ne momiche
![]()
~Remember,remember...25th of November~
проблема може да се реши като като спиш с нея един два пъти и спреш да мислиш за разни палави неща и се концентрирваш по темите за които общувате![]()
Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахах олееее жажда за доминиранеПървоначално написано от no_name_girl
![]()
При всяко момиче е различноНапример аз като излезнахме за 1ви път сами с моята настояща приятелка това беше някога в ранната зима или късната есен незнам и аз неможех да говора от притеснение
само разказвах разни случки и повтарях " и и и и и и " и заеквах
Неможех да направя нищо относно притеснението въпреки, че се усещах ( няма да забравя въпросната вечер)
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Ако нА тебе ти правят впечатление момичета,които гледат в земята и незнаят кво да кажат...
eeeemi ako mi haresa kato viziq ne me interesuva mn mn dali e spe4en grabvam go toi se nqkoga 6e se otpusne ako puk ne seeee sledva6tiq me 4aka :P![]()
Има и друг момент в който си викаш по-добре да не кажа нищо така ще съм по-умен![]()
![]()
![]()
![]()
И точно това води до провал!Първоначално написано от niggadick