.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен
    Град
    Bourgas
    да бе пълни измислици малките или големите цици не са критерии
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

e hubawo polovinata ot mneniqta bqha za reklama...neshto drugo PO-RAZLICHNO?

ne moga da kaja i nqq da kaje- ZA6TOTO M,OITE SA GOLEMI...prosto sum lape ta ina4e kfo razbirame pod golmi gurdi ....dini???are molq vi se

Град
    Испания

;]

Да бе верно...какво разбирате под големи и малки гърди...

Re: na men li m ise struwa..

Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    ili damite s po malki gurdi sa po lakomi za golemi bubi?)
    Конкретизирай - по-малки от какво? Кайсия, портокал, кокосов орех или диня?

Ebati tupata tema
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Намери си няколко такива дами и пробвай
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    ИИи стига бе 99% от момичетата във форума имат големи цици хахах
    Добре айде аз пък си признавам че мойте не са големи , да речем колкото кайсиики , никога не съм имала огромно желание да са големи , това по никакъв начин не се е отразило на мъжкото внимание към мен Дори мисля че мога да съм по привлекателна от много момичета с надути цици като балони Нищо лично разбира се не се заяждам peace V

E моите па са малки изяжте се от яд ама сте големи деца, пуснал някой тема и всички комплексарчета се изреждат да кажат колко са нещастни, че не могат да дадат отговор щото циците им са огромни А що се отнася до темата, не смятам, че гръдната обиколка е критерий за това колко е лакома е една жена, въпреки че бях чела някъде, че жените с по-малки гърди са по-креативни в леглото

Бе от написаното и на практика разликата е от небето до земята.. Всеки е различен.
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Дам всички момичета от форума са с цици кат на Памела Андерсън, а момчетата пък с чепове от 20 нагоре
    Особено в тоя форум.

'мИии по темата: не мисля, че е така...

ем да ви кажа не съм лакома ..скромна съм си
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Em az pyk ne mislq ,4e sa mi golemi...ina4e malko sym nimfomanka ili pone taka kazva myja mi

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Em az pyk ne mislq ,4e sa mi golemi...ina4e malko sym nimfomanka ili pone taka kazva myja mi
    Тряа да се направят два форума --> за нинфоманки и за по скромни момиченца че да не ги плашим с коментарите си

Ееем аз иимам малкии ии съм лакома но според мен не зависи от гръдната обиколка

xaxaxa da we v ediniq u4asnicite 6te parqt virtualen sex a v drugiq 6te igraqt belot online
    AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Тряа да се направят два форума --> за нинфоманки и за по скромни момиченца че да не ги плашим с коментарите си
    hahahahaha emi ako trqq s teb 6e go syzdadem ,qvno 4e si kato mene

Цитирай Първоначално написано от palavka
    xaxaxa da we v ediniq u4asnicite 6te parqt virtualen sex a v drugiq 6te igraqt belot online
    da da, vyv vtoriq 6te se izu4ava linux

moje i da ima ne6to takova. nai-veroqtno za6toto se opitvame da kompensirame nqma lo6o!

Град
    At home...
    Всъщност въпроса не е до гърдите, по-скоро трябва да питаш дали слабите жени (т.е без много телесна мазнина=>гърди) са по-лакоми...Което е доста често срещано...Имам супер много кльощави познати, които ядат повече от мен, а аз съм...е,със сигурност не и слаба...Естествено има слаби момичета, които са такива, защото не ядат, обаче предполагам всеки от вас познава някоя "клечка", която набива като за последно...

utochnqwam ne goworq po lakomi za sex-towa e qsno:) po lakomi za golqma buba

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    аз съм с малки, и съм лакома в рамките на нормалното
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

pffffffffffffffffffffffffffffffffffff sea vs komplexari sa izkaraha s golemi cici
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ

Кеф им доставя на някои хора да пускат само тъпи теми Същото е като да питаш по-дълбоки ли са момичетата с дебели вежди!

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    kazvaite momi4eta
    А ти,пиле защо не отговориш на въпроса?
    Аз лично не вярвам в такива неща.Бях чула,че слабите момичета доставяли повече удоволствие на партньорите си,по време на секс.Аз не вярвам на това
    offline forever!

Град
    Испания

;]

Офффф вече ми писна...Предлагам да пуснем 1 тема в която всяко момиче ще покаже снимка на която се вижда дали наистина има гръдната обиколка за която говори.Съгласни ли сте???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си