- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дамите с малки гърди, по-лакоми ли са ?
да бе пълни измислици малките или големите цици не са критерии
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
e hubawo polovinata ot mneniqta bqha za reklama...neshto drugo PO-RAZLICHNO?
ne moga da kaja i nqq da kaje- ZA6TOTO M,OITE SA GOLEMI...prosto sum lape![]()
![]()
ta ina4e kfo razbirame pod golmi gurdi ....dini???are molq vi se
![]()
Да бе верно...какво разбирате под големи и малки гърди...![]()
Първоначално написано от random_guy1
![]()
Ebati tupata tema
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Намери си няколко такива дами и пробвай![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ИИи стига бе 99% от момичетата във форума имат големи цици хахах![]()
Добре айде аз пък си признавам че мойте не са големи , да речем колкото кайсиики , никога не съм имала огромно желание да са големи , това по никакъв начин не се е отразило на мъжкото внимание към мен![]()
![]()
Дори мисля че мога да съм по привлекателна от много момичета с надути цици като балони
Нищо лично разбира се не се заяждам peace V
E моите па са малки изяжте се от ядама сте големи деца, пуснал някой тема и всички комплексарчета се изреждат да кажат колко са нещастни, че не могат да дадат отговор щото циците им са огромни
А що се отнася до темата, не смятам, че гръдната обиколка е критерий за това колко е лакома е една жена, въпреки че бях чела някъде, че жените с по-малки гърди са по-креативни в леглото
![]()
Бе от написаното и на практика разликата е от небето до земята.. Всеки е различен.
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Особено в тоя форум.Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
'мИии по темата: не мисля, че е така...![]()
ем да ви кажа не съм лакома ..скромна съм си![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Em az pyk ne mislq ,4e sa mi golemi...ina4e malko sym nimfomankaili pone taka kazva myja mi
![]()
![]()
Тряа да се направят два форума --> за нинфоманки и за по скромни момиченца че да не ги плашим с коментарите сиПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Ееем аз иимам малкии ии съм лакома![]()
но според мен не зависи от гръдната обиколка
![]()
xaxaxa da we v ediniq u4asnicite 6te parqt virtualen sex a v drugiq 6te igraqt belot online![]()
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
hahahahahaПървоначално написано от UnderMySkin
![]()
![]()
emi ako trqq s teb 6e go syzdadem ,qvno 4e si kato mene
![]()
da da, vyv vtoriq 6te se izu4ava linuxПървоначално написано от palavka
moje i da ima ne6to takova. nai-veroqtno za6toto se opitvame da kompensiramenqma lo6o!
Всъщност въпроса не е до гърдите, по-скоро трябва да питаш дали слабите жени (т.е без много телесна мазнина=>гърди) са по-лакоми...Което е доста често срещано...Имам супер много кльощави познати, които ядат повече от мен, а аз съм...е,със сигурност не и слаба...Естествено има слаби момичета, които са такива, защото не ядат, обаче предполагам всеки от вас познава някоя "клечка", която набива като за последно...![]()
utochnqwam ne goworq po lakomi za sex-towa e qsno:) po lakomi za golqma buba
pffffffffffffffffffffffffffffffffffff sea vs komplexari sa izkaraha s golemi cici![]()
![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ
Кеф им доставя на някои хора да пускат само тъпи темиСъщото е като да питаш по-дълбоки ли са момичетата с дебели вежди!
![]()
![]()
А ти,пиле защо не отговориш на въпроса?Първоначално написано от x3eme
![]()
Аз лично не вярвам в такива неща.Бях чула,че слабите момичета доставяли повече удоволствие на партньорите си,по време на секс.Аз не вярвам на това![]()
offline forever!
Офффф вече ми писна...Предлагам да пуснем 1 тема в която всяко момиче ще покаже снимка на която се вижда дали наистина има гръдната обиколка за която говори.Съгласни ли сте???![]()