- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С приятел под завивките .....
Хора я помогнете!Има едно моче , с което уж сме " приятели" , но аз много го харесвам....долкото знам и той мен , дали ще е умесно от 1-вата среща да се пренесем под завивките?
абе аз съм на принципа секс на 3 та среща най-малко!и никога секс с приятели и колеги-разваля отношенията между приятели и разсейва колегата когато се виждаме след секс на работа![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
ee da no ne mi e kolega,s1uchenik.. nito best friendp1k se poznavame blizo ot 1 godina i imame mn obshti interesi...
Ами, ако наистина толкова го искаш, както и човека от отсрещната страна- направете го.
Е щом няма да развали отношенията ви и щом го искате и двамата - защо не!!!Първоначално написано от Felencety_Kaulitz
ami ako ne se poluchi nishto sled towa.. (jiveem v edin kvartal i chesto se zasi4ame) nema li da e malko ... gadno?Първоначално написано от bRoKeN_InSiDe
Права си, ако не се получи ще е гадно!Но все пак опитай по-добре да опиташ и след това да съжаляваш отколкото да съжаляваш, че не си опитала!А и може да се получи страхотно!Незнам какви са ви отношенията, но те съветвам да опиташ!Мисля, че нищо няма да загубиш!
Ми разговаряли сме си много за секс,гаджета и обвързване и си мисля, че може да се получи нещо, но много съм раздвоена![]()
Както вече те посъветвах опиташ - нищо няма да загубиш!Пък и щом сте си говорили на тези теми...
А той правил ли ти намеци за нещо повече от приятелство?
Да,определено ми прави намеци,и доста флиртува де![]()
Действай! Не му мисли толкова..., то, ако ще си служа с твоя речник - и сега е гадно, ама разликата е, че сега е преди всичко тъпо!;] Ха, познай защо. Успех!
Щом и двамата не гледате един на друг само като на приятели-опитайте!![]()
Надеждата умира последна!!!
отпиши го тва приятелство...
секс и после шут в гъза за тебе![]()
след това те чакаме на посещение в съседната тема "как да го забравя"![]()
Първоначално написано от Felencety_Kaulitz
![]()
![]()
ми тогава какво 4акаш ?!?!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Помисли върху това дали го искаш повече като приятел или като нещо повече, дали си готова да поемеш риска всичко да пропадне... Все пак, ако наистина си го желаеш токова силно, а и щом интересът е взаимен, не му мисли толкова и давай... Поне ще знаеш, че си опитала... Успех!![]()
Deistvai ... nqma kogo da chakash
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
е щом се харесвате толкова много,защо просто не се съберете,или и на двамата ви е само за единия секс?
а по темата-аз съм против секса с приятел
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
+1Първоначално написано от -4arovnata-
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Ако искаш първата среща да продължи под завивките давай направи го ама си помисли за по нататък искаш ли нещо от него. Искаш ли връзка или нищо сериозно само секс за една нощ или от време на време.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Е изчакайте малко, за къде бързате.Недей може да те помисли за прекалено лесна, знам ли![]()
Мое духате 'сички
Ако мислиш,че си струва да си развалите отношенията за едното ебане,напред!
Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
" как да го забравя" майната му и това е !
и дори да ме зареже поне ще съм си задоволила любопитството
![]()
Моето мнение е, че по този начин приятелството само потъва. Ако не държиш толкова на човека като на приятел и смяташ, че сексът с него е добър и си струва, давай.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
А какво пречи да излезете 2-3 пъти, ако това ще те поуспокои. не можеш да отложиш секса с 2-3 дни ли?