- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема най-вече за момчетата
Ммм до 1.70 , а за гърдите ако са по големи от мойте ОК![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
Xixi aз съм 157 имам средни гърди,дупенце иии съм с черна косичка ии със сиви очиПървоначално написано от Maja
ии повярваите не ми отива черна коса
тааа потемата бих казала че по ниските са по сладки
ии не го казвам защото аз съм ниска
ама то секи със вкуса си де
![]()
Хубаво де,щом 176см е "умерено"Първоначално написано от ZuCkI
за момиче,колко трябва да е за да се смята за висока?
![]()
az sym 150 :PПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
ми мисля че няма мъже който да предпочитат малки пред големи гърди а височината няма значение е ся 189 съм не треа да е 150![]()
![]()
moq priqtel e 182 a az sym 152Първоначално написано от 1nnocenT
![]()
по ниски от мен или колкото мен и ако може с големи цици но не до пъпа или коленете а недай си Боже да стигат до глезените![]()
Аз лично не определям момичетата по ръста и гърдите, но не допадат ниски и плоски![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Аве то нее ли 1,50м. с 100см гръдна...тряа гърдите да подхождат на момичето... не да и седят кат някви балони...всичко е според зависи
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
Ба си.. само за външен вид мислите, само комплекси избивате...
От 170см. до 180см. че аз съм 195см. и изпитвам неудобство ако съм до някоя мацка 150Но при всички положения по добре тя да е миньончето, отколкото аз.
![]()
![]()
![]()
Не избиваме комплекси,а просто ми е интересно.Ако избивахме комплекси щях да пусна тема "Колко ви е гръдната обиколка?"Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
ниски с големи цици
Самия аз съм нисък, следователно предпочитам по-ниските момичета. А относно гърдите - категорично предпочитам големите пред малките гърди.![]()
Левски шампион але але!
Haresvam niski s sredni cici,no dobre oformeni.
Ниски ... гърдите без значение![]()
Ами то тука така като гледам нито да си висока нито да си нискаПървоначално написано от lilit_666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
такива кат тебе демек тъпи и яко тъпи![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Това за мен ли беше?Първоначално написано от 1000RR
![]()
![]()
![]()