- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема най-вече за момчетата
Бе и мойте, ама си зависи и от шепата, на моя му е доста по-голяма от мойта. Ама аз гърдите си ги харесвам, без значение, че не са големи.Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Трябва да гледаш и ръста...не тя да е 1.70-80 ти да си 1.60 ,а пък за гърдите нормални си е най-добре![]()
ръст- без значение...стига да не си имам работа с питър крауч o.O
цици-стегнати
Е той хем е дълаг хем няма цици хем има големи зъби ,....3в1 пък и трябва да си гей![]()
По принцип никой не може да каже какви момичета точно харесва. Всяко едно момиче е индивидуално. В обществото са създадени някъкви критерии наложени от модния бизнес и козметичната индустрия които незнайно защо всички смятат, че трябва да следват за да бъдат харесвани.
Руса, средна на ръст, със сини очи, приятни на око бюст и дупе, слаба. - На това описание всички ще кажат - уоу красавица. Само, че можете ли да ми кажете дали това момиче е хубаво наистина без да сме го видели?
Като съм с приятели на улицата и гледаме момичетата и всички за части от секундата започват да определят - тази е яка, тази е грозна и т.н. Лично аз мисля, че е просто невъзможно да се определи веднага кое момиче е хубаво, кое не е. Според "модните критерии" може и да е хубава или грозна, но определено съм харесвал много момичета които първоначално съм определял като грозни и после съм забелязвал колко са красивиПосле съм се чудил как да обяснявам на фредновете как преди това съм казал, че е грозна и после - съм казвал ооо Боже колко е красива
[/url]
Ми ако е по ниска от мен или е колкото мен е добреа за гърдите не харесвам много големите нормални но да са истински, кво е тва 2 кила пластмаса да има
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ами кефят ме поне с 15 санта по-нисички от мен с добре оформени и стегнати гърди,и супер-дуперско дупе.Аресал съм си ена такаа ама не връзва дееба.![]()
Мисля, че е умерено.Ако не е умерено значи аз съм някаква ''неумерена''Първоначално написано от bibi_bibi
![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
еми незнам по принцип си харесвам момичето да е моя ръст и да има не чак толкова голями гърди , но и е хубаво от друга страна да са стабилни:P
По-ниска от 2 метра не заглеждам... ако не са й космати гърдите пак не стаа![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
всяко момиче заслужава внимание
И в най-тежките си моменти, човек не трябва да загубва вярата си, а да продължава напред!
Ами по-ниските са ми слабост... гърдите - това няма особено значение за мен
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Да е висока ама не много и да е със средни гърди
Ами...висока,колкото мен,гърдите не ме интересуват
Те това еПървоначално написано от xercu
![]()
Put my diсk in your hand
Move it left, move it right
Try to lick, suck on it
несъм толкова притенциозен по отношение на ръст,бюст, а по-скоро са ми слабост блондинките:P
мм що тей си мислишПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
![]()
на мене ми одпадат по-високите със среден размер гърди.неискам като застане до мене да си мисля че е клекнала свирка да ми прави
а да е не те интересуват.. ми хвани си някоя бабичка, дето гърдите и са колкото пишката ти дебели и 3 пъти по-дългиПървоначално написано от radybt
![]()
![]()
170 с нормални гърди ме устройва![]()
Първоначално написано от sweetsunshine
За мен лично няма значение.... дали момичето ще е ниска или висока , плоска или с големи гадри ... ... важното е да ми допада (: а останалото е без значение![]()
![]()
![]()
165 cm - Гърди: Чашка C!Perf body 4me
![]()
![]()
![]()
[12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
[12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
[12:17:57 AM] =) каза:
[12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!